Uchwyt na kubek za długi ? Czy uchwyt jest kompletny ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam !
Dziś kupiłem uchwyt na kubek próbuje go włożyć ale przy samym końcu nie chce wejść dalej czy nowsze golfy miały inne uchwyty na kubki czy o co chodzi ?
Dziś kupiłem uchwyt na kubek próbuje go włożyć ale przy samym końcu nie chce wejść dalej czy nowsze golfy miały inne uchwyty na kubki czy o co chodzi ?
Ostatnio zmieniony wt sty 13, 2015 16:51 przez matrix 1994, łącznie zmieniany 1 raz.
Uchwyt na kubek za długi ?
Pokaż ten uchwyt ,,,
Wychodziły 2 rodzaje --- ale w żadnym nie było takich problemów o jakich piszesz ,,,,, noooooo chyba ,że pchasz tam mega KUBEK
STARY
NOWY
Wychodziły 2 rodzaje --- ale w żadnym nie było takich problemów o jakich piszesz ,,,,, noooooo chyba ,że pchasz tam mega KUBEK
STARY
NOWY
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Re: Uchwyt na kubek za długi ?
ja miałem oba w koszu starego typu rok 2000.... i nie było takich problemów ...orel11 pisze:Nowy typ nie wchodzi w kosz od starego typu.
Niech kolega zajrzy czy coś z tyłu nie przeszkadza - jakieś przewody etc
-
- Nowicjusz
Nie przwody są w porządku mój golf jest z 1998r. I mam uchwyt z twojego drugiego zdjęcia czyli ten nowy, gdybym o tym wiedział to bym go nie kupił ale już trudno, stary powinien pasować. Uchwyt jest po prostu za długi i plastik z tyłu który określa granice całego kosza jest za blisko jedynie mógłbym go wyciąć to uchwyt by wszedł tylko pytanie czy warto ;P
Ja też w moim 99 rok nie mogłem zamontować uchwytu z 2000roku.Właśnie coś było z tyłu za długie i nie wchodził do końca jak koledze.A Stary typ do nowego kosza powinien pasować.
-
- Nowicjusz
W poniedziałek będe miał stary uchwyt do kubków i napisze czy pasuje chociaż to już raczej powinno pasować
matrix 1994, wykręcić kosz i go "wymodelować" pod uchwyt kubków - zawadza tylna ścianka
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
Dostałem dzisiaj stary kosz lecz chyba nie kompletny napiszecie jak czegoś mi brakuje głównie chodzi mi o część gdzie znajduje się cały uchwyt nie mam żadnego zdjęcia żeby porównać czy wszystko jest .. na dole zdjęcie
Witam zastawiam się nad kupnem uchwytu na kubek do przodu. tylko teraz pytanie jaki typ będzie u mnie pasował? stary czy nowy?
GOLF IV rocznik/model 2001
GOLF IV rocznik/model 2001
Powinny obydwa,a w tym roczniku już masz uchwyt nowego typu.
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2015 12:12 przez orel11, łącznie zmieniany 1 raz.
amdy47, a jaki masz? obecnie
Haki , obecnie żadnego nie posiadam, dopiero mam zamiar zdobyć (uroki wersji BASIS)