Cześć,
Kamień uderzył mi w maskę, zrobił kaczuszkę i zostawił trzy ślady. Jeden mocniejszy, dwa to lekkie draśnięcia.
Wygląda to dość słabo i boli podwójnie bo samochód ma dopiero 3000km
Co polecacie - da się to ogarnąć w własnym zakresie, czy pozostaje ASO lub lakiernik ?
z góry dzięki za pomoc.
pozdr
Czym i jak zabezpieczyć ślad po kamieniu na masce ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
chcesz zabezpieczyć czy zrobić jak przed zdarzeniem? Jak zabezpieczyć to dorób lakieru w pojemniczku takim jak lakier do paznokci i nałóż na "zranione miejsce" tylko przemyj benzyną ekstrakcyjną przed zabiegiem. Będzie kropka ale lepsze jak dołek. Do tego przydałby się bardzo cienki pędzelek żeby nie nałożyć za grubo
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Chcę zabezpieczyć i maksymalnie zniwelować ślad nie tracąc gwarancji na blachy i lakier. Wiem.żeby przywrócić jak przed zdarzeniem to raczej malowanie całego elementu.
Czyli położenie zaprawki rowniez zabezpieczy to miejsce przed ewntualnymi dalszymi uszkodzeniami ?
Pozdrawiam
Czyli położenie zaprawki rowniez zabezpieczy to miejsce przed ewntualnymi dalszymi uszkodzeniami ?
Pozdrawiam