Jak rozdzielić fotel?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Jak rozdzielić fotel?
Czy jest możliwość rozdzielenia oparcia od siedziska fotela? Jeśli tak, to jak za to się zabrać?
- kacper13
- Ma gadane
- Auto: Golf 3 .1,6 .93r .GL
Jak rozdzielić fotel?
Rozebrać mechanizm ustawiania oparcia. Musisz nastawić się też na cięcie jak nitów czy spawów.
Jak rozdzielić fotel?
tak - zdejmujesz plastikowe osłony, wykręcasz śruby
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- kacper13
- Ma gadane
- Auto: Golf 3 .1,6 .93r .GL
Jak rozdzielić fotel?
A czemu nie włożysz całego fotela do 3d tylko kombinujesz ?wron pisze:i mogę wstawić oparcie 3d zamiast 5d
Jak rozdzielić fotel?
Mam swoje powodykacper13 pisze:A czemu nie włożysz całego fotela do 3d tylko kombinujesz ?wron pisze:i mogę wstawić oparcie 3d zamiast 5d
Kolego, jak masz wypisywać takie bzdury to ja CI podziękujękacper13 pisze:Rozebrać mechanizm ustawiania oparcia. Musisz nastawić się też na cięcie jak nitów czy spawów.
Demontaż okazał się banalny, tak jak @grg474 pisze - zdjąc plastiki i odkręcić śruby.