Cześć!
Pojawił się problem z podnoszeniem oparcia fotela, a ponieważ zawsze na tylne siedzenie wrzucam plecak, to jest to problem zajebisty!
Podstawa uchwytu podnoszenia fotela (ta, na stałe do niego przypięta) wypięła się częściowo. Trzyma się tylko u góry. Próbowałem ją jakoś wcisnąć, nasiłowałem się z tym i... wypięła się ponownie
Pewnie żeby łatwo zamontować cały uchwyt z powrotem, to musiałbym poluzować linki stalowe, które tym mechanizmem zarządzają...
Więc szukałem... i w poście z 2007 roku znalazłem post z informacją, że trzeba by rozebrać tył fotela. Był nawet link do instrukcji demontażu, ale siłą rzeczy już nie aktywny
Załączam fotę, jak to teraz wygląda...
Zasadniczo jak się na chama pociągnie do góry, to oparcie się kładzie, ale to męczące, szczególnie jedną ręką :/
Pomożecie mi się z tym uporać?
Pzdr
Artur
[mk4] Podnoszenie oparcia fotela kierowcy - hatchback
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk4] Re: Podnoszenie oparcia fotela kierowcy - hatchback
Wyciągnij fotel.. i sam dojdziesz jak go rozebrać.. troszkę zatrzasów,drutów... ale ogólnie nie jest yo nic trudnego jak masz fotel na stole i możesz go obejrzeć całego z każdej strony...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON