a jest tam literka E i jakies cyfry?policjant ci powie ze nie ma homologacji i....w00dnik pisze:Duber klosz nie ma homologacji czy jak ?
Klosz lampy golf 3
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Klosz lampy golf 3
Klosz lampy golf 3
Nawet nie wiedziałemDuber pisze: a jest tam literka E i jakies cyfry?policjant ci powie ze nie ma homologacji i....
Spojrzę na to dzisiaj Najwyżej zapłacisz 20zł na przeglądzie
NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
Klosz lampy golf 3
ta :D:D dzisiaj paczka przyjdzie to zobacze
moje czerwone GTI :) - viewtopic.php?f=88&t=367271" onclick="window.open(this.href);return false;
Klosz lampy golf 3
dokladnie tak jak Duber, powiedział, te szkła są fajne ale nie mają wybitej homologacji, też chciałem wymienić swój klosz ale nie znalazłem żadnego który posiada homologacje, słyszałem że niektóre zakłady zajmujace sie przeróbka lamp (polerowanie dokladanie soczewek) wybijaja homologacje:)
Klosz lampy golf 3
znasz gdzies taki zaklad?
moje czerwone GTI :) - viewtopic.php?f=88&t=367271" onclick="window.open(this.href);return false;
Klosz lampy golf 3
Kto by się do tego czepiał, jak cię policja zatrzyma to nie gaś świateł i niech sobie patrzy po drugie wątpię żeby jakiś policjant to znał, może specjalista od lamp Na przeglądzie jak się będzie czepiał to dziękujesz i mówisz że jedziesz do konkurencji;D Mi robi wujo więc tylko spróbowałby coś powiedzieć
Na alledrogo są klosze już homologacją...
Na alledrogo są klosze już homologacją...
- Paweł Marek
- V.I.P.
Klosz lampy golf 3
świetnekam pisze: wybijaja homologacje:)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: Klosz lampy golf 3
Paweł Marek pisze:świetnekam pisze: wybijaja homologacje:)
W opolu jest firma która nie wybija tylko graweruje. Wybicie homo w szkle nie jest takie łatwe, co innego grawer.
Re: Klosz lampy golf 3
to właśnie miałem na myśli..
a wiesz może jaka cena takiej przyjemności? albo namiary na firme?
a wiesz może jaka cena takiej przyjemności? albo namiary na firme?
Sprzedam
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=345282
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=345282