Zatrzaśnięte drzwi tył
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zatrzaśnięte drzwi tył
Kolego prowadnic nie wyjmiesz bo one są przynitowane do tej blachy ale podpowiem ci pewiem myk, mam czasami tak w swoim golfie z tylnimi prawymi drzwiami, szczególnie jak pociągnę za klamkę przed otwarciem auta z centralnego, A wiec tak spróbuj z wyczuciem uderzać pięścią(chodzi mi ręką) pod klamką drzwi tylko tak żeby nie zagiąć blachy u mnie pomaga.
Zatrzaśnięte drzwi tył
Musisz na siłę wyciągnąć ten rygiel. Ciągniesz za klamkę od środka, wychodzi troszke, bierzesz kombinerki i ciągniesz rygiel. Powinno się otworzyć. Dobrze też odczepić tą linkę z zewnętrznej klamki, jak jest za mocno naciągnięta to nie puści zamek. Poza tym nie wiem co chcesz uzyskać przez demontaż szyb. Nic ci to nie da. Zamek i tak musisz odkręcić od zewnątrz. Można go wyjąć odkręcając prowadnicę i lekko ją odginając.
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zatrzaśnięte drzwi tył
wyjmujesz tą wiąlką zaślepkę pod silniczkiem szyby, wypychasz kołek łączący szybe z mechanizmem. Szyba jest wolna, jedziesz nią do góry i przyklejasz taśmą żeby nie spadła. Odkręcasz blache, wyjeźdzasz blachą, gdy dojdziesz do zamka to otworzysz drzwi ja tak zrobiłem ale nie pamietam co zrobiłem w tym zamku, coś pociągłem..
http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;