Wymiana błotników - przód
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Możecie podrzucić jeszcze linka do tych błotników, ew. nazwę allegrowicza?
Dzięki , zabieram się dzisiaj za montaż.
No i wymieniłem , poszło gładko no i nie dałem tej pianki pod błotnik bo to przyczyna gnicia blachy.
No i wymieniłem , poszło gładko no i nie dałem tej pianki pod błotnik bo to przyczyna gnicia blachy.
Transport Wrocław z IV w składzie.
Witam serdecznie,
uprzejmie prosiłbym o nazwę tego allegrowicza w celu zakupu błotnika
uprzejmie prosiłbym o nazwę tego allegrowicza w celu zakupu błotnika
Chodzi o sprzedawcę: zderzakiwkolorze. Jeżeli kupicie, spasujecie etc, to podzielcie się zdjęciami i wrażeniami - myślę, że warto ten temat rozwinąć dla przyszłych nabywców
Re: Wymiana błotników - przód
Ktoś jeszcze wymieniał błotniki na nowe w kolorze nie oryginalne?
Jak wrażenia i jak się spisuje po kilku latach? Nie rdzewieją?
Sam muszę wymienić błotniki na obu stronach
Trudno znaleźć ori w kolorze w dobrym stanie więc zastanawiam się nad zamiennikami.
Ktoś kupował te tańsze po 180 (bez ocynku) - 250 (z ocynkiem) za sztukę? Bardzo trudno spasować? jak jakość powłoki?
Jak wrażenia i jak się spisuje po kilku latach? Nie rdzewieją?
Sam muszę wymienić błotniki na obu stronach
Trudno znaleźć ori w kolorze w dobrym stanie więc zastanawiam się nad zamiennikami.
Ktoś kupował te tańsze po 180 (bez ocynku) - 250 (z ocynkiem) za sztukę? Bardzo trudno spasować? jak jakość powłoki?
Witam
Podłączę się pod temat z pytaniem z mojej strony, mianowicie czy ktoś może orientuje się czy przednie nadkola od Golfa IV będą pasowały do octavi I, jak doradzacie lepiej się rozejrzeć za używkami czy kupić zamiennik np. taki z oferty allegro:
http://allegro.pl/skoda-octavia-i-1-96- ... 57326.html" onclick="window.open(this.href);return false;.
pozdrawiam.
Podłączę się pod temat z pytaniem z mojej strony, mianowicie czy ktoś może orientuje się czy przednie nadkola od Golfa IV będą pasowały do octavi I, jak doradzacie lepiej się rozejrzeć za używkami czy kupić zamiennik np. taki z oferty allegro:
http://allegro.pl/skoda-octavia-i-1-96- ... 57326.html" onclick="window.open(this.href);return false;.
pozdrawiam.
Re: Wymiana błotników - przód
Ja chyba miałam dużo szczęścia bo kupiłam na OLX (bez ryzyka nie ma zabawy ) i pasuje idealnie