Blenda uchwytu na kubki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Blenda uchwytu na kubki
Czy ktoś z forumowiczów wie gdzie mogę dostać(kupić) naklejkę na blendę uchwytu na kubki (piktogram kubek) PILNE!!!
Blenda uchwytu na kubki
To nie jest naklejka z tego co pamiętam .... szukaj samej blendy są na alledrogo
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Blenda uchwytu na kubki
u mnie w że tak powiem basisowym (nie żaden dekor) uchwycie też nie jest naklejka
Blenda uchwytu na kubki
Macie racje to nie naklejka ale kiedyś gdzieś na forach widziałem że można takie kupić.A możesz mi kolego cinek2004 dać jakiegoś linka na allegro na te naklejki bo nawet nie wiem co wpisać w wyszukiwarce.Z góry dzięki!!! POZDRAWIAm
Blenda uchwytu na kubki
Czy ktoś mógłby podrzucić mi linka na taką naklejeczkę na allegro bo nie mogę nigdzie tego namierzyć!?
Blenda uchwytu na kubki
Faktycznie juz ich nie widze. Zerkaj na Allegro od czasu do czasu, powinny znow sie pojawic.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Blenda uchwytu na kubki
Po wielkich poszukiwaniach znalazłem gościa od naklejek i poprosiłem go o ponowne wystawienie aukcji. A więc kto potrzebuje to proszę link:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3158064021" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam i temat uważam za zamknięty
http://allegro.pl/show_item.php?item=3158064021" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam i temat uważam za zamknięty
Blenda uchwytu na kubki
Witam ,ma ktoś może link do aukcji tej naklejki(jeżeli istnieje jakaś aukcja)-nie mogę znaleźć.
Blenda uchwytu na kubki
Witam, kupowałem na allegro od kisielo4ever te naklejki, możesz napisać do Niego to napewno wystawi aukcję ponownie