Jaka to wersja
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Jaka to wersja
Witam chciałbym się dowiedzieć jaką mam wersje wyposażenia samochodu na naklejce pisze że BASIS a w książce serw. pisze GOLF MATCH 2 TDI 130p czy coś takiego cieżko rozszyfrować jak kupowałem go to ktoś twierdził ze jakaś werjsa znów MAGIC jest coś takiego ? chciałbym wiedzieć w końcu jaka
[mk4] jaka to wersja
a nie prościej przepisać kody z obrazka tu
przykład 3A1 swiveling front seats
przykład 3A1 swiveling front seats
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Mały gagatek
[mk4] jaka to wersja
nie wszystkie da się rozkodować po za tym który w 100% kod odpowiada za wersję ?
[mk4] jaka to wersja
ostatnia twoja fotka - wersja BASIS - kody to kody wyposażenia zamontowanego fabrycznie (np pojemność akumulatora, wielkość tarcz hamulcowych), a basis to wyposażenie podstawowe (bazowe) + to co dodatkowo klient zamówił.Krejzol.17rr pisze:kod odpowiada za wersję ?
w ksiązce serwisowej masz naklejkę taką samą jak w samochodzie - wyposażenie masz BASIS - chyba że naklejka nie od tego auta Jest jeszcze jedna ewentualność spotykana np w Polsce - ściągano wersję BASIS a doposażano celem ominięcia wyższej akcycyKrejzol.17rr pisze:na naklejce pisze że BASIS a w książce serw. pisze GOLF MATCH 2 TDI 130p
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
-
- Mały gagatek
[mk4] jaka to wersja
mi tylko niestety została naklejka z KS sersisowej bo z bagaznika już do niczego sie nie nadaje ktoś ją zamoczył i wygląda jak stara gazeta zalana kawą ale kolor się zgadza i reszta się pokrywa wyposażenia samochodu z ta naklejką co posiadam więc raczej książkę mam orginalną ale jak na bazowego golfa to biedny raczej nie jest coś mi się wydaję ze ktoś pod siebie go dobierał
[mk4] jaka to wersja
Wszystko jest OK wersje limitowane były budowane na podstawie przez odpowiednie doposażenie dlatego masz w książce Basis. Jeśli chodzi o wersję to może to być Edition, Special lub Pacyfic
-
- Mały gagatek
Re: [mk4] jaka to wersja
podobna do pacyfic na allegro pełno takich jak ten mój ale pamiętam że pcyfic miał takie fajne fotele szaro czarnr z takim słoneczkim jak by niebieskim jak dobrze pamiętam nigdzi nie mogę ich teraz znajśc chciałem pokazać ale brak informacji i zdięć tych foteli wcześnj było multum jak sie wpisało siedzenia pacyfic czy mam coś racji czy się mylę Jarek_NS,
Re: [mk4] jaka to wersja
Nie takie słoneczko było w wersji edition lub generation. Pacyfic nie miał nic na fotelach.
-
- Mały gagatek