Nowy rozrząd INA
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nowy rozrząd INA
Witam.
Na wstępie dodam iż nie mogłem dopasować do żadnego działu tego zapytania. więc wstawiłem tutaj
Złożyłem ostatnio zamówienie w sklepie w mojej miejscowości na rozrząd do 1.9 TDI ASZ 130KM napinacz hydrauliczny
Zestaw INA z pompą wody i napinaczem za 550 zł. Poprosiłem zamówić.
Znajomy poszedł odebrać części ze sklepu na drugi dzień.
Gdy miałem już kartonik otwieram a tu..
Napinacz firmy - AUTOMEGA
Pasek - INA
Pompa wody - MAGNETI MARELLI
Rolka - tutaj sam nie wiem ale znaczka INA nie widze..
przy okazji zamówiłem też uszczelniacze firmy ERLING, pudełko jest erlinga a po odpakowaniu w srodku jest uszczelniacz firmy KACO
Pytanie, czy to normalne że INA tak pakuje części? czy zostałem wy*******
Na wstępie dodam iż nie mogłem dopasować do żadnego działu tego zapytania. więc wstawiłem tutaj
Złożyłem ostatnio zamówienie w sklepie w mojej miejscowości na rozrząd do 1.9 TDI ASZ 130KM napinacz hydrauliczny
Zestaw INA z pompą wody i napinaczem za 550 zł. Poprosiłem zamówić.
Znajomy poszedł odebrać części ze sklepu na drugi dzień.
Gdy miałem już kartonik otwieram a tu..
Napinacz firmy - AUTOMEGA
Pasek - INA
Pompa wody - MAGNETI MARELLI
Rolka - tutaj sam nie wiem ale znaczka INA nie widze..
przy okazji zamówiłem też uszczelniacze firmy ERLING, pudełko jest erlinga a po odpakowaniu w srodku jest uszczelniacz firmy KACO
Pytanie, czy to normalne że INA tak pakuje części? czy zostałem wy*******
Nowy rozrząd INA
Po kodzie z opakowania tzn INA 530009110 doszedłem do tego że nie powinno być tam napinacza hydraulicznego ani pompy wody. Taki numer jest na pudełku INA czyli napinacz i pompa wody była dołożona.
Jechać się kłócić? Czy zakładać z tą pompą i napinaczem
Jechać się kłócić? Czy zakładać z tą pompą i napinaczem
Nowy rozrząd INA
To zależy od ciebie czy chcesz tak jak masz , czy wymienisz na cały INA, w sklepie powinien ci wymienić
Nowy rozrząd INA
Kompletnie nie znam tych firm, chce tylko wiedzieć, czy można im zaufać. bo tak napinacz kosztuje 110 zł, a pompa wody 80 ..
Nowy rozrząd INA
No dobra, ale na takich stronach to sobie tylko cene moge porównać.
Może ktoś jeszcze się wypowie?
Może ktoś jeszcze się wypowie?
Nowy rozrząd INA
Ja bym nie założył tego napinacza i tej pompy, wolałbym napinacz SKF a pompe Hepu. Wygląda na to że ktoś tam namieszał, chociaż można kupić zestawy mieszanych firm, ale raczej te z najwyzszej półki :p