[mk2] 1,6 PN - co da się zrobić?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja jestem ciekawy co mozna zdzilac z el bo moze i cos w moim RP sie da.....
Ja mam znajomka co jest tu nawet chyba na forum jego mk1 1.1 leciala 160km/h
Classic jego mk1....
Ja mam znajomka co jest tu nawet chyba na forum jego mk1 1.1 leciala 160km/h
Classic jego mk1....
Ostatnio zmieniony sob cze 14, 2008 18:40 przez ManiekGLS, łącznie zmieniany 1 raz.
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;
to i ja sie podepne do temaciku tez mam pn i gaznik 2ee i na autostradzie mi wskazywal licznik 180 km/h(3osoby) koła 13" no ale to tylko pokazywal naprawde było 171km/h(gps) z wiatrem wiec chyba jego maks bez oporu powietrza (plaski teren). Tez myslalem ze pobiłem bariere fabryczną tym 180 ale widac tylko na liczniku
pozdro
pozdro
przecież to nie jest temat o prędkościach maksymalnych tylko o podkręceniu PN robicie tylko śmietnik w temacie
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
To i ja mam do was pytanie jak przerobić dolot w PN bo z tego co wyczytałem w tym poście to nie dostałem jednoznacznej odpowiedzi. Czy wywalenie tego podciśnieniowego co steruje ciepłe zimne powietrze coś da??? Chodzi mi o to co jest przed tą rurą łączącą obudowe filtra z wlotem błotnika.
zapraszam do oceniania i komentowania mojego MKII http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=194898