Witam,
Czy ktoś robił swapa jak w temacie?
W silniku 90KM turbawka jest mocowana chyba na 4 śruby, a ta od 130KM ma mocowanie na 3. Zastanawiam się jednak czy razem z kolektorem spasuje się bez problemu w miejsce starego zestawu.
Macie z tym jakieś doświadczenia?
Turbo od TDI (130KM) w (90KM)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Turbo od TDI (130KM) w (90KM)
I would die for you
Would you die with me?
Would you catch the bullet that was meant for me?
ERA moja...
Would you die with me?
ERA moja...
1) Czyli w ALH turbina tez jest na 3 śrubki?
2) Czy po podlaczeniu tej turbiny trzeba zmieniac cos w sofcie? Czy autko normalnie bedzie moglo sie poruszac? Korekte softu chcialbym zrobic po zmianie wtryskow, ale chcialbym moc juz jezdzic tym autem po wymianie turbiny i nie placic 2 razy za korekte...
2) Czy po podlaczeniu tej turbiny trzeba zmieniac cos w sofcie? Czy autko normalnie bedzie moglo sie poruszac? Korekte softu chcialbym zrobic po zmianie wtryskow, ale chcialbym moc juz jezdzic tym autem po wymianie turbiny i nie placic 2 razy za korekte...
I would die for you
Would you die with me?
ERA moja...
Would you die with me?
ERA moja...
1. nie wiem gdzie ile śrubek... w każdym razie pasuje. Możliwe, żę trzeba będzie przerobić rurę do IC.
2. Będzie na tym sofcie jeździć normalnie, tak jak do tej pory
[ Dodano: Wto Mar 14, 2006 11:41 am ]
Napisałeś tak, że nie zajarzyłem że chcesz kupić lader bez kolektora... Niestety takiego nie spasujesz bo w ALH masz turbię zintegrowaną z kolektorem.
2. Będzie na tym sofcie jeździć normalnie, tak jak do tej pory
[ Dodano: Wto Mar 14, 2006 11:41 am ]
Napisałeś tak, że nie zajarzyłem że chcesz kupić lader bez kolektora... Niestety takiego nie spasujesz bo w ALH masz turbię zintegrowaną z kolektorem.