![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jeszcze takie pytanie mam, co daje wypolerowanie przepustnicy na lustro ?
caly czas mi po glowie chodzi ta glowica z 2,0 bo mi lezy igiełka normalniejgkurczak pisze:A jak szaleć to szaleć i załóż głowicę z G60
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
caly czas mi po glowie chodzi ta glowica z 2,0 bo mi lezy igiełka normalniejgkurczak pisze:A jak szaleć to szaleć i załóż głowicę z G60
Nie, seryjny komp nie wyrobi. Będzie za mała dawka paliwa i usmażysz silnik. Trzeba go później wystroić. Na forum są osoby które się tym zajmują.caly czas mi po glowie chodzi ta glowica z 2,0 bo mi lezy igiełka normalniejgkurczak pisze:A jak szaleć to szaleć i załóż głowicę z G60ale na 2.0 nie bede robił bo wieksze koszta, instalacja itd .... wiec na ECU z ABS seryjnym powinna taka hybrydka miec kolo 100 KM ? Trzeba cos stroic ? Czy mozna jezdzic na seryjnym ECU i sie nic nie stanie.
a czy mozesz mi powiedziec ktore to osoby i jaki jest mniej wiecej tego koszt ? Orientujesz sie ?jgkurczak pisze:Nie, seryjny komp nie wyrobi. Będzie za mała dawka paliwa i usmażysz silnik. Trzeba go później wystroić. Na forum są osoby które się tym zajmują.
Także o jeździe przed wystrojeniem raczej zapomnij.
a ja chciałbym sie wtrącić i dodać że wyszło by coś bardzo podobnego do silnika stosowanego w audi b4 o kodzie ABT, ma on jedyne 90 km czyli tyle co nic, stopień sprężania 8.9 troszke mniejszy od AAM, blok jakbyś założył z 2e to może troszke mocniejszy by był,,ale nie ma co liczyć na cuda.Y@RO pisze:Cyli mowicie ze jakbyk kupil sam DÓŁ z 2.0 i na niego nalozyl glowice z AAM mi caly monowtrysk to moglo by TO dopiero cos dac
Jeśli ze wszystkich gratów ulepisz coś na wzór AAE i wystroisz to 100 może będzie. My co prawda myśleliśmy nad przeróbką 90 konnego ale jeśli komp zostanie przestrojony, i zmieniony wydech to nie będzie już różnic.gracek1906 pisze:a ja chciałbym sie wtrącić i dodać że wyszło by coś bardzo podobnego do silnika stosowanego w audi b4 o kodzie ABT, ma on jedyne 90 km czyli tyle co nic, stopień sprężania 8.9 troszke mniejszy od AAM, blok jakbyś założył z 2e to może troszke mocniejszy by był,,ale nie ma co liczyć na cuda.Y@RO pisze:Cyli mowicie ze jakbyk kupil sam DÓŁ z 2.0 i na niego nalozyl glowice z AAM mi caly monowtrysk to moglo by TO dopiero cos dac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości