jak masz te dwie rzeczy to cała przeróbka ogranicza siętylko do wymiany elementów ale mówię że będzie dość twardy pedał sprzęgła.To_mas pisze:chodzi CI o wysprzęglik z T4 ?
i do tego dłuższa linka ?
abrams może potwierdzić moje słowa.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
zgadza się, i równie wiele zależy od jej ułożenia w komorze silnika a przy zastosowaniu ori IC od MK2 nie za wiele da się zrobić.wiele w tym przypadku zależy od linki, ja na pierwszej miałem takie sprzęgło, ze nikt nie chciał tym jeździć :green_fuck: , teraz jest OK
twrdy pedal jest tylko na podrabianych linkach, na ori sachsa z samoregulatorem jest miekko jak na hydro.arwam pisze:jak masz te dwie rzeczy to cała przeróbka ogranicza siętylko do wymiany elementów ale mówię że będzie dość twardy pedał sprzęgła.To_mas pisze:chodzi CI o wysprzęglik z T4 ?
i do tego dłuższa linka ?
abrams może potwierdzić moje słowa.
hmm a linki tez z tych samochodów mają być ?evolution pisze:twrdy pedal jest tylko na podrabianych linkach, na ori sachsa z samoregulatorem jest miekko jak na hydro.
zestawy byly w paskach b3, seatach toledo także do 97 roku
franQlin pisze: A tak nawiasem mówiąc, jestem w trakcie swapu z mk2 1.3 nz na 1.9 AFN i nie pasowała jedna łapa silnika (tak przy nogach pasażera), i musiałem przerzucić całe sanki. (wahacze zostają z mk2, ponieważ mk3 ma dłuższe)
Tak więc dementuję plotkę że wsszzzyyyyssstttko pasuję.
Patryk
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości