mk2 Rozporki kielichow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
mk2 Rozporki kielichow
Witam jako iz jestem daleko i nie mam neta a trzeba cos do przodu pchac... to mam pytanie czy jest ktos w stanie mi powiedziec czy istnieje jakas spinka na kielichy do mk2 na 20vT czy pasi jakas... czy ktos wie do kogo sie usmiechnac?? dodam ze musi byc kwasowka albo polerowane allu badz w ostatecznocsci chrom POZDRAWIAM!!!!
Zapytaj u nich, bo są w stanie przerobić każdą, żeby tylko pasowała: http://www.darstuning.com.pl/search.php
A propos rozpórek. Gdzie się montuje górną rozpórkę przedniego zawieszenia to wiedzą wszyscy (na kiblach amorków).
Problem mam z przednią dolną rozpórką. Dałem ogłoszenie na forum, że szukam m.in. przedniego stabilizatora MK2 oraz przedniej dolnej rozpórki do MK2. Jeden gość odpisał mi, że jest to jedno i to samo.
Gdzie się to montuje i czy są to dwa różne elementy? Jeśli tak to mogą (mają) być założone RÓWNOCZEŚNIE (oraz czy jest sens takiej operacji)?
Może ktoś z kompetentnych osób osób się wypowiedzieć w tej materii ?
pozdrawiam
P.S. Górną rozpórkę przedniego zawieszenia oczywiście również kupię. Niestety mam (wielki jak patera na ciasto) talerzowy filtr powietrza - pytanie czy rozpórka wejdzie.
Problem mam z przednią dolną rozpórką. Dałem ogłoszenie na forum, że szukam m.in. przedniego stabilizatora MK2 oraz przedniej dolnej rozpórki do MK2. Jeden gość odpisał mi, że jest to jedno i to samo.
Gdzie się to montuje i czy są to dwa różne elementy? Jeśli tak to mogą (mają) być założone RÓWNOCZEŚNIE (oraz czy jest sens takiej operacji)?
Może ktoś z kompetentnych osób osób się wypowiedzieć w tej materii ?
pozdrawiam
P.S. Górną rozpórkę przedniego zawieszenia oczywiście również kupię. Niestety mam (wielki jak patera na ciasto) talerzowy filtr powietrza - pytanie czy rozpórka wejdzie.
Ostatnio zmieniony czw lis 23, 2006 22:50 przez Znachor, łącznie zmieniany 2 razy.
Kupię:
I. fotel(e) Recaro z elektryką
II. uchylne szyby do MK2.
III. pełna lista gratów (ponad 40 pozycji) do MK2 i MK3, które chętnie kupię [UPDATE x]:
I. fotel(e) Recaro z elektryką
II. uchylne szyby do MK2.
III. pełna lista gratów (ponad 40 pozycji) do MK2 i MK3, które chętnie kupię [UPDATE x]:
Rozporkw kielichów można zrobić sobie samemu... i pomalować
Dolna rozpora (chyba sie to nazywa rozpórka wachaczy ale pewien niejestem) tez swoje zadanie spełnia... otóż dolna częśc ramy niewchodzi nam pod silnik ..ale ta dolna rozpórka to naprawde jużdla wariatów drogowych
rozpóka nieusztywnia zawieszenia tylko rame pojazdu... co za tym idzie na ostrych łukach sie nam niegnie blacha...
Dolna rozpora (chyba sie to nazywa rozpórka wachaczy ale pewien niejestem) tez swoje zadanie spełnia... otóż dolna częśc ramy niewchodzi nam pod silnik ..ale ta dolna rozpórka to naprawde jużdla wariatów drogowych
rozpóka nieusztywnia zawieszenia tylko rame pojazdu... co za tym idzie na ostrych łukach sie nam niegnie blacha...
Zgrzewy nie pękają, sztywniej i precyzyjniej się auto prowadzi. Do tego odpowiedni zawias i mamy super taczke.Cosar 33GT pisze:Rozporkw kielichów można zrobić sobie samemu... i pomalować