Kalkulator V Max
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
tak praktycznie im mniejsze koła tym wolniej pojedzie ale szybciej sie bedzie rozpędzac a licznik zacznie przekłamywac na potęgęKATO pisze:Borys mi tez bys na gg wzócił linka do tej strony z przelicznikami skrzni biegow jezeli mozesz
a tak apropo tez mi sie wydaje ze ta stronka cos oszukuje
borys napisał ,,to cos kłamie licznik aug nie poleci 214, chyba ze na 13"/50 ,, ale przeciez im mnijsze koła tym auto wolniej pojedzie
www.vrservice.pl
dokładnie jak miezyc predkosci to tylko na orginalnych koła albo jezeli nie sa orginalne to pozniej trzeba obliczyc ile przekłamuja procent wzgledem prawdziwych
2001-2006 GTI WOLFSBURG EDITION http://www.vwzone.pl/index.php?modul=uzytkownik&id=1672
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
2006- A6 AVANT 2.5 TDI AEL KREMOWA SKÓRA KLIMATRONIC VOLL WYPAS
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
hehe i potem wychodzi ze passat 14letni jezie 300 km/h na 175/50/13KATO pisze:dokładnie jak miezyc predkosci to tylko na orginalnych koła albo jezeli nie sa orginalne to pozniej trzeba obliczyc ile przekłamuja procent wzgledem prawdziwych
hehe
to oczywiscie zart
ale wszelakie badania tak jak piszesz nalezy robic na takich kołach jakie fabryka przewidziała pod konkretny model,
ja do obliczeń biorę 195/50/15 i potem wszelakie testy drogowe porownoje wzgleden tych danych
www.vrservice.pl