Super szybki Passat 300km/h
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
panowie ja to az normalnie musze do niego na[pisac z zapytaniem czego sie najadl czy nawciagal hehehe,jak mi odpisze3 to odrazu to tutaj zamieszcze,wkoncu ma paska co leci 300 ;d;d,to chyab dobrze go znac co?m hehehe
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
hehehe nom faktycznie ,tylko jak to teraz odkrecic wszystko ,chyba jedynym sensownym rozwiazaniem jest kupic tego wspanialego passata :D:D
hehehe nom ,pewnie tak bo wkoncu to jedyny taki egzemplaz nie dosc ze VR6 to nie 2.8 nie 2.9 tylko 3.0 :D:D to jeszcze ma 210KM i leci 300KM/h :D:D:D
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Re: Super szybki Passat 300km/h
dolaczam sie jak na moj gust to zegary to on ma do 260 i z tego co wiem to w niemczech zanim rusza silnik wpada do auta dobry zawias i hamulec a tu seeeeeeriiiiiiiiiiaaaaaaaaahaha, nie mowiac ze raczej silnik tez wyglada jak seria poza tym wieeeeeeeellkiiiiiiiiiiiiiiim stozkeim( to chyba ten chip co gosciu pisze) gosciu chyba kupil go pod holenderska granica i chyba wciagnal autostrade przed powrotemBorys pisze:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=41163623
po super tuningu
VW PASSAT VR 6 2.8 szlifowany na 3.0 po profesjonalnym tuningu w niemczech, posiada elektroniczny CHIP połączony z komputerem pokładowym który przy 3500/obrotów na min, daje większą dawkę paliwa i powietrza co powoduje wzrost mocy.
Auto zamyka licznik, prędkośc maksymalna 300/h Samochód zarejestrowany w kraju (karta pojazdu), ubezpieczony,.
Stożkowy filtr powietrza. Rura wydechowa jest umieszczona z lewej strony pojazdu, przy tylnim kole.
W środku wykończenie tapicerki skórą czarną, elementy konsoli imitacja aluminium, kierownica sportowa.
tak se szybko przeliczyłem, zakładajac ze skrzynia biegów oryginalna CCM
przełozenie główne
3.389
przełozenie 5 tego biegu
0.83
opony seria 195/50/15]
ze przy 300 km/h bedzie miał ok 7772rpm
przy oponach 17" 215/45/17
przy 300 bedzie 7159 rpm
no i ten chip co daje wieksza dawke paliwa i powietrza
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.