Pytanie o hamulce z golfa3 vr6 do golfa2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
.. tak dla twojej wiadomości, mówie z praktyki, a nie z teorii, bo już dawno założyłem (sworzeń wahacza - część wymienna) geometria mieści się w tolerancji, a po drodze prowadzi się lepiej niż ci się wydaje...NEMESIS pisze:Ciekawe jak załozysz zwrotnice z VR6 na wahacze z MK2..w VR jest sworzeń przesuniety i skośny a nie prosty i w osi amora jak w mk2 ???A jak załozysz to jak to się bedzie zachowywało na drodze ???turas pisze:a na przod potrzebujesz zwrotnice, zacisk ,tarcze z vr6 ,wahacz i stabilizator mozesz zostawic z mk2 ,
.. tak dla twojej wiadomości, mówie z praktyki, a nie z teorii, bo już dawno założyłem (sworzeń wahacza - część wymienna) geometria mieści się w tolerancji, a po drodze prowadzi się lepiej niż ci się wydaje...
Fakt...respekcik..ale jak piszesz że zakladasz zawias VR to VR a nie przekładaniec..bo w tym momencie masz zwykły zawias tylko 5X100 !!
Fakt...respekcik..ale jak piszesz że zakladasz zawias VR to VR a nie przekładaniec..bo w tym momencie masz zwykły zawias tylko 5X100 !!
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
a ja u siebie mam komplet z vr6 wszysko pasuje. ławe mam z MKIII GTI wachacze z corrado vr6 stabilizator tez vr6 zwrotnice tez vr6NEMESIS pisze:.. tak dla twojej wiadomości, mówie z praktyki, a nie z teorii, bo już dawno założyłem (sworzeń wahacza - część wymienna) geometria mieści się w tolerancji, a po drodze prowadzi się lepiej niż ci się wydaje...
geometria ustawiona wszystko ok fakt troche szerzej jest
na tej focie jescze lawa z MKII
www.vrservice.pl