BLOS + turbo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zaden:D:D
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
toffic, wiem ze to retoryczne ..
czasami az sie dziwie jakie idiotyzmy mozna przeczytac na forum i ze komus chce sie drukowac takie cos...
czasami az sie dziwie jakie idiotyzmy mozna przeczytac na forum i ze komus chce sie drukowac takie cos...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
najgorsze, ze inni, mniej wiedzący/gorzej myślący traktują to na poważnie Jak to mówił J. Goebbels: "Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą".evolution pisze:czasami az sie dziwie jakie idiotyzmy mozna przeczytac na forum i ze komus chce sie drukowac takie cos...
Niestety baaardzo wiele info w tym dziale to wyłowić z nich coś pożytecznego jest na prawde nie lada wyzwaniem
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
zobacz co sie dzieje w technicznym
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
-
- Forum Master
- Kontakt:
Bo jakbyscie normalni to samibyscie popisali/podpowiedzieli co mozna a co nie i za ile, ale po co jak mozna pokasowac ludzi ... , bo najlepiej jest pomadrowac , tak ja TY mnie Toffic zbluzgales w pewnym temacie a w nastepnym napiasles to co ja poprzednio w swoim i jakos wtedy to nie byly glupoty . Panowie popie.... wam sie od kasy jeszcze chwile.
Masz problem w Dieslem , potrzebujesz dodatkowych HP? Wiekszego turbo lub mocniejsza pompe/pompowtryski? Zapraszam do "Diesel-tech" Przemyśl. Tel . 531 038 213
Kolego na osobiste wycieczki zapraszam na live
nie pisz głupot w stylu "uszczelka z bociana do benzyny" i wszystko będzie si
P.S. Ja z tego nie żyje, co najwyżej dorabiam na waciki
nie pisz głupot w stylu "uszczelka z bociana do benzyny" i wszystko będzie si
P.S. Ja z tego nie żyje, co najwyżej dorabiam na waciki
Ostatnio zmieniony śr lip 21, 2010 10:58 przez toffic, łącznie zmieniany 1 raz.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
jakbys sie uczyl i myslal moglbys sie pomadrowac z nami i pokasowac ludzi tez bys moglspawacz pisze:ale po co jak mozna pokasowac ludzi ... , bo najlepiej jest pomadrowac
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
spawacz, nie mozesz powiedziec, bo nie spotkasz mnie probujacego sil przy sieciach a tylko zamawiajacego usluge u profesjonalisty... czaisz roznice???
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Jaki miły temat się zrobił.
Prawdy są dwie. Prawda i kupa prawda. W przypadku forum większość stwierdzeń to kupa prawda (szczególnie na technicznym niestety gdzie najwięcej ludzi szuka pomocy). Ja techniczne forum przestałem w ogole czytać. Jeśli ktoś zadaje pytanie co mu trzeszczy w drzwiach zamiast je rozebrać i zerknąć do środka to ja wyciągam od razu wniosek, że jest smierdzącym leniem i nie mam zamiaru mu pomagać. Jeszcze lepsze są pytania jak ktos pisze, że auto mu robi trutututu i on nawet nie wie skąd, ale pyta co to może być i czy naprawa będzie droga. Ja wyznaję zasadę, że 90% pytań padających na technicznym wynika z tego, że komuś nie chce sie ruszyć dupy do auta żeby chociaż poszukać miejsca usterki. Dlaczego w takim przypadku ja mam sie silić na odpowiedzi nie znając szczegółów problemu?
Korzystanie z forum przynosi efekty tylko w jednym przypadku - gdy ktoś chce pomyśleć rozwiązując problem sam i własnymi rękami. W innych sytuacjach lepiej jest jechać do specjalisty i zapłacić za zrobienie roboty, skupiając sie bardziej na tym żeby odfiltrować specjalistę od "specjalisty".
Tak poza kolejnością - spawacz jak można traktować cos hobbystycznie nie mając o tym hobby pojęcia? Przecież hobby polega na nieustannym pogłębianiu zainteresowania zarówno w teorii jak i praktyce. Żaden z nas tutaj nie wie wszystkiego z internetu. Ci co sie orientują to tacy co rozebrali pare motorów, pare wysadzili, pare poskładali. Oni chętnie dzielą sie wiedzą ale tylko wtedy kiedy widzą, że ktoś jest zaangażowany w poznawanie tak jak oni sami.
Prawdy są dwie. Prawda i kupa prawda. W przypadku forum większość stwierdzeń to kupa prawda (szczególnie na technicznym niestety gdzie najwięcej ludzi szuka pomocy). Ja techniczne forum przestałem w ogole czytać. Jeśli ktoś zadaje pytanie co mu trzeszczy w drzwiach zamiast je rozebrać i zerknąć do środka to ja wyciągam od razu wniosek, że jest smierdzącym leniem i nie mam zamiaru mu pomagać. Jeszcze lepsze są pytania jak ktos pisze, że auto mu robi trutututu i on nawet nie wie skąd, ale pyta co to może być i czy naprawa będzie droga. Ja wyznaję zasadę, że 90% pytań padających na technicznym wynika z tego, że komuś nie chce sie ruszyć dupy do auta żeby chociaż poszukać miejsca usterki. Dlaczego w takim przypadku ja mam sie silić na odpowiedzi nie znając szczegółów problemu?
Korzystanie z forum przynosi efekty tylko w jednym przypadku - gdy ktoś chce pomyśleć rozwiązując problem sam i własnymi rękami. W innych sytuacjach lepiej jest jechać do specjalisty i zapłacić za zrobienie roboty, skupiając sie bardziej na tym żeby odfiltrować specjalistę od "specjalisty".
Tak poza kolejnością - spawacz jak można traktować cos hobbystycznie nie mając o tym hobby pojęcia? Przecież hobby polega na nieustannym pogłębianiu zainteresowania zarówno w teorii jak i praktyce. Żaden z nas tutaj nie wie wszystkiego z internetu. Ci co sie orientują to tacy co rozebrali pare motorów, pare wysadzili, pare poskładali. Oni chętnie dzielą sie wiedzą ale tylko wtedy kiedy widzą, że ktoś jest zaangażowany w poznawanie tak jak oni sami.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie