tak wygląda pęknieta Getriebe w VR6
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
u mnie jak sie rozsypała skrzynia 2 lata temu zapłacilem za skrznie z wymiana i oddanie reszek z tej zepsutej w rozliczenie 2500zł.ku_bi pisze:współczucia. ile Vr wyniesie naprawa
Jedno musze powiedzieć gosć ktory to robil (a robi tylko skrzynie) zrobił swietna robotę , skrzynia wybiera rewelacyjnie i jestem very happy
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
to kolege vr to wyniesie skrzynia,robota,oleje, wyniesie duuuuuuuuzo taniej, i skrzynia zostaje u niegorafalvr6 pisze:u mnie jak sie rozsypała skrzynia 2 lata temu zapłacilem za skrznie z wymiana i oddanie reszek z tej zepsutej w rozliczenie 2500zł.ku_bi pisze:współczucia. ile Vr wyniesie naprawa
Jedno musze powiedzieć gosć ktory to robil (a robi tylko skrzynie) zrobił swietna robotę , skrzynia wybiera rewelacyjnie i jestem very happy
www.vrservice.pl
od maja 2002 dużo sie zmieniło (to 3 lata a nie 2!), ceny czesci po wstapieniu do unii tez, wtedy były 3 Vry w Rzeszowie, a teraz jest ich duuuuużoBorys pisze:to kolege vr to wyniesie skrzynia,robota,oleje, wyniesie duuuuuuuuzo taniej, i skrzynia zostaje u niegorafalvr6 pisze:u mnie jak sie rozsypała skrzynia 2 lata temu zapłacilem za skrznie z wymiana i oddanie reszek z tej zepsutej w rozliczenie 2500zł.ku_bi pisze:współczucia. ile Vr wyniesie naprawa
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
ano, masz racje, Polska to piekny kraj i mozna tu dostac wszystko i czasami w dobrej cenierafalvr6 pisze:od maja 2002 dużo sie zmieniło (to 3 lata a nie 2!), ceny czesci po wstapieniu do unii tez, wtedy były 3 Vry w Rzeszowie, a teraz jest ich duuuuużoBorys pisze:to kolege vr to wyniesie skrzynia,robota,oleje, wyniesie duuuuuuuuzo taniej, i skrzynia zostaje u niegorafalvr6 pisze: u mnie jak sie rozsypała skrzynia 2 lata temu zapłacilem za skrznie z wymiana i oddanie reszek z tej zepsutej w rozliczenie 2500zł.
www.vrservice.pl
Re: tak wygląda pęknieta Getriebe w VR6
no normalnie jak u mnie....to samo rozwalilo ... ale to było dawnoooooBorys pisze:ja tez przez to przechodziłem,gtx pisze:Nie tylko to dotyczy vr6 w miejszych silnikach tez takie zeczy sie dzieja.Ja mam mk2 , 90km i 2 skrzynie mi sie tak rozsypaly.Vr6 Digi-Tec pisze: Raczej typowa usterka w VR6, satelita rozwalila obudowe
W każdym VR6 to się może stac ,nawet seryjnym :green_fuck:
Znam ten ból kiedyś m9iałem założone zimówki do spalenia i zamiast szczelić druty to w skrzyni satelity poszły i ją zniszczyły. Założyłem w ciągu zaledwie 92 minut od chwili zcholowania na podwórko inną i śmigałem dalej, a ludzie co się wcześniej ze mnie śmiali chcieli na zawał serca paść zadając sobie pytanie Jak on to zrobił skoro mu się skrzynia rozleciała??.
- ml2210
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tak to w VR-ach pięta achillesowa.
U mnie też wybuchła.
Poszło któreś kółko od trzeciego biegu.
Pokruszyły się zeby i wcieło je w inne tryby,
potem to już reakcja łańcuchowa. (Buuuuuuuuuuum!!!!!!!!)
Szukałem takiej w całej Polsce ponad dwa miesiące bo u mnie idzie dość nietypowa - tak jak cała reszta zresztą
Ale opłaciło się czekać, dorwalem ją od rozbitego Paska VR6 Syncro z przebiegiem ok 4.000km.
Ale cena tez odpowiednia: 2.500zł za samą skrzynie.
U mnie też wybuchła.
Szukałem takiej w całej Polsce ponad dwa miesiące bo u mnie idzie dość nietypowa - tak jak cała reszta zresztą
Ale opłaciło się czekać, dorwalem ją od rozbitego Paska VR6 Syncro z przebiegiem ok 4.000km.
www.mlautobroker.pl
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----
- Borys
- V.I.P.
- Kontakt:
ja własnie sie przekonałem ze syncro to nietypowa skrzynia jak nic, ale bede walczył i postaram sie dopasowac ta skrzynke do jednej ośkiml2210 pisze:Tak to w VR-ach pięta achillesowa.
U mnie też wybuchła.
www.vrservice.pl