a pozwólcie ze zapytam OT
czy ten wałeczek który jest pinowo na ostanim zdjeciu nie powinien byc zaopatrzony w taką kuleczkę na koncu? Bo ja tez mam tak jak na foto i nie wiem czy mi spadła gdzeis w cholere? jestem gdzies na 95% pewien ze tak ale wole miec pewnosc...W Etce teznie znalazlem tego wałeczka bez kulki (jak nie wiece o co chodzi to mam foto)
przekładka napędu syncro
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tlumacze tunel obrysem jest ten sam, spokojnie wejdzie wal do tego, jedyne co jest problemem to kaseta, i ewentualnie wzmocnienia, ale z tym no problem jak sie mysli...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
sam zawias
pytanko , czy sam zawias od syncro czyli wachacze itd , podpasi do golfa z belka ??? czy tez trzeba ciac podloge . Pytam sie bo belka to srednio dobre rozwiazanie wolalbym niezalezne wachacze lepiej sie trzyma drogi
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: sam zawias
Nie podpasiBrowix pisze:pytanko , czy sam zawias od syncro czyli wachacze itd , podpasi do golfa z belka ??? czy tez trzeba ciac podloge . Pytam sie bo belka to srednio dobre rozwiazanie wolalbym niezalezne wachacze lepiej sie trzyma drogi