Najnowsze fotki twórczosci z Zakopanego by Staszek1 MK2 1.8T
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
A co Cie interesuje w sprawie Lupo, bo sadze ze mowisz o tym ktore bylo na majovwce
Silnik ARL 150KM w serii do tego kilka przerubek mechanicznych moc w tej chwili okolo 220-230KM i ponad 400Nm. Naped 4x4 Haldex. Auto jezdzi na codzien i nie jest to auto tylko na wyscigi. Nim w kazdej chwili mozna wsiasc i pojechac nawet na wakacje w dwie osoby
Silnik ARL 150KM w serii do tego kilka przerubek mechanicznych moc w tej chwili okolo 220-230KM i ponad 400Nm. Naped 4x4 Haldex. Auto jezdzi na codzien i nie jest to auto tylko na wyscigi. Nim w kazdej chwili mozna wsiasc i pojechac nawet na wakacje w dwie osoby
elo
Majowka byla pierwszym wyjazdem golfika , dzien wczesniej wyjechal z hamowni MTM .Dzieki GTO auto wogule pojechalo, niestety ilosc bledow w komputerze nie pozwolila na wgranie programu , ale autko jest juz u elektryka i jak on upora sie za errorami to GTO zapnie mu fajny program ... Mam nadzieje ze na VWMANIE autko przyjedzie skonczone(kubelki , szelkowe pasy ,nowy zawias i zadnych zipow itd.Tak wiec trzymajcie kciuki zeby na mani pokazal swoje mozliwosci.
Mnie cieszy jedna rzecz na G-TECH pokazal 6,1 sec do 60mil na seryjnym programie(155PS na hamowni) i slikach....tak wiec prognozuje dobrze
Mnie cieszy jedna rzecz na G-TECH pokazal 6,1 sec do 60mil na seryjnym programie(155PS na hamowni) i slikach....tak wiec prognozuje dobrze
Mnie wiozl kolega mk2 1,8T na 14" ale bazowo 150km teraz ma k04 osprzet od tt cisnienie 1bar i cos pewnie pomodzone niby ma 245km i 270nm ale niewiem czy miezone bo na starym osprzecie mial z 150->203 mierzone i niewiem czy niezmienic planow kupic APX albo BAM i wsadzic do mojej budy 4x4 i dac czipsa i miec spokoj bo z tym V6 BiTurbo ciezka jazda i kasy kuuuupa idzie a niemam pewnosci czy wogole wejdzie i co tylni most powie po starcie i jak przezyje polaczenie z skrzynia od Quattro a co bedzei jak nie wejdzie a ja potne waly poloski bude pocharatam i bede calkowicie na lodzie ??