zaślepianie egr
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
zaślepianie egr
Witam.Posiadam Vw touran 2.0 tdi z 2008 roku,bkd.Mam pytanko,czy jak zaślepie egr który jest elektryczny to nie będzie wywalało błędu?Mam też prośbę,w którym miejscu to zaślepiamy?Przy samym zaworze egr czy w innym miejscu?Przeglądałem zaślepki na allegro ale nie wiem która ma być?
lukas
zaślepianie egr
No pomysl.. czy jak odlaczysz cos co jak sam mowisz jest "elektryczne" to bedzie wywalalo blad? Hmmm? no oczywiscie, ze bedzie walilo bledem, wazniejsze pytanie to czy zaswieci Ci sie wkurzajacy check np.
Zawor odkrecasz i w tym miejscu przykrecasz zaslepke, zrob to to bedziesz wiedzial ktora potrzebujesz..
Zawor odkrecasz i w tym miejscu przykrecasz zaslepke, zrob to to bedziesz wiedzial ktora potrzebujesz..
Re: zaślepianie egr
Chodziło mi bardziej o dobranie zaślepek,bo wystarczy jedna czy dwie?Bo widziałem różne grubości zaślepek i myślałem bardziej o takiej podpowiedzi?Jedna osoba mi mówiła,że wystarczy zaślepka przy samym egr inna znowu że z tyłu silnika gdzie wychodzi rurka powrotu spalin,jeszcze inna żeby rure wywalić i zaślepki pozakładać?To jak z tym błędem? Trzeba zmienić coś w oprogramowaniu?
lukas
zaślepianie egr
Wylaczyc w kompie, zaslepic wszedzie dokad odchpdzilo vos z zaworu.. postaraj sie troche i poszukaj, temat walkowany trylion razy