ADD MEXICO MOŻE WIECEJ KONIKÓW
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
ADD MEXICO MOŻE WIECEJ KONIKÓW
ADD silnik mexico wersja wielopunktowy wtrysk i chyba 90 kM ( niewiem )
co tu moge zrobic aby to troche szło lepiej w lipcu jak go kupiłem poszedł prawie 200 ale na bezynie teraz ma gaz i max to 170 ( oj długo sie napedza ) tak wiec jakies propozycje nie za drogie.
czy soft turbo to alternatywa i ile kasy trzeba szykować
co tu moge zrobic aby to troche szło lepiej w lipcu jak go kupiłem poszedł prawie 200 ale na bezynie teraz ma gaz i max to 170 ( oj długo sie napedza ) tak wiec jakies propozycje nie za drogie.
czy soft turbo to alternatywa i ile kasy trzeba szykować
Oświetlenia, doradzę, załatwię......
może się przydam
może się przydam
Hmmm to też miałes us wersję ??
powiem szczerze że po wyregulowaniu zaplonu z komputerem to lepiej chodzi i mnie j pali a kupując silnik to jednak znając moje szczęście to musiał bym pół samochodu wymienic bo przeciez nawet jak sobie xenony wczoraj wstawiałem to musieli mi prawy refl dopasowywać do wzmocnieni aby wszedł ładnie ....
powiem szczerze że po wyregulowaniu zaplonu z komputerem to lepiej chodzi i mnie j pali a kupując silnik to jednak znając moje szczęście to musiał bym pół samochodu wymienic bo przeciez nawet jak sobie xenony wczoraj wstawiałem to musieli mi prawy refl dopasowywać do wzmocnieni aby wszedł ładnie ....
może się przydam
może się przydam
wrzuć tam jakiegoś szesnastozaworowca - ABF, 9A, KR, PL... wybór jest... ceny takich silników razem z osprzętem to od 2 tys do 3.5 - 4 tys. złotych. i wtedy raczej nie będziesz narzekał na niedobór mocy, przynajmniej przez jakiś czas albo 1.9 TDI, te mocniejsze wersje mają całkiem niezłego buta.
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
hmmm musze to przemysleć ale jak zawsze w moim przypadku musze sie zastanowić i dowiedzieć czy wszystko będzie pasowało do mojego
u mnie nawet reflektory trzeba było troszke przepabiac aby było ok z nimi
a klima do takich silników podejdzie ?? tak którą mam teraz:)
u mnie nawet reflektory trzeba było troszke przepabiac aby było ok z nimi
a klima do takich silników podejdzie ?? tak którą mam teraz:)
może się przydam
może się przydam