CATCH TANK OIL-ktos to testowal ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
CATCH TANK OIL-ktos to testowal ?
Zamierzam załozyc catch tank oil do silnika 2E czy juz ktos to testowal na wlasnej skorze i jakie poleca podobno dzieki niemu jest czysty uklad dolotowy a w szczegolnosci przepustnica no i zimniejsze powietrze jest .Mile widziane opinie czy to dziala czy tylko bajer ?
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: CATCH TANK OIL-ktos to testowal ?
ja miałem u siebie w 9A, zdawało egzamin, susza w dolocie, a w bańce kawa z mlekiemBLACK pisze:Zamierzam załozyc catch tank oil do silnika 2E czy juz ktos to testowal na wlasnej skorze i jakie poleca podobno dzieki niemu jest czysty uklad dolotowy a w szczegolnosci przepustnica no i zimniejsze powietrze jest .Mile widziane opinie czy to dziala czy tylko bajer ?
www.vrservice.pl
Adrian1980 pisze:a moze ktos napisac co to dokladnie jest , jak wyglada, jak dziala, gdzie sie to montuje bo pierwszy raz slysze o takim wynalazku
Wygladaja roznie z filtrem stozkowym lub bez generalnie maja za zadanie zalozone na odme zbieranie oparow oleju i zbierania ich w zbiornikua nie przepuszczania dalej na przepustnice i kolektor dzieki czemu te elementy sa czyste i mamy zimniejsze powietrze w kolektorze dolotowym. Urzadzenia maja te miarki na ktorych widac i le syfu sie nazbierali i zawory do spuszczania lub powrot jest do miski olejowej ale to zalezy od producenta generalnie super rzecz mozna zrobic samemu lub kupic gotowy ceny okolo 260 zl za kompletny zestaw do montazu.
- Adrian1980
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
BLACK pisze:[url=http://images22.fotosik.pl/94/aeccad1498992e46m.jpg]Obrazek[/URL]Adrian1980 pisze:a moze ktos napisac co to dokladnie jest , jak wyglada, jak dziala, gdzie sie to montuje bo pierwszy raz slysze o takim wynalazku
Wygladaja roznie z filtrem stozkowym lub bez generalnie maja za zadanie zalozone na odme zbieranie oparow oleju i zbierania ich w zbiornikua nie przepuszczania dalej na przepustnice i kolektor dzieki czemu te elementy sa czyste i mamy zimniejsze powietrze w kolektorze dolotowym. Urzadzenia maja te miarki na ktorych widac i le syfu sie nazbierali i zawory do spuszczania lub powrot jest do miski olejowej ale to zalezy od producenta generalnie super rzecz mozna zrobic samemu lub kupic gotowy ceny okolo 260 zl za kompletny zestaw do montazu.
fajna sprawa... dzieki wielkie BLACK
Czarny turboklekocik
Borys odswieze temat latam juz z tankiem z pol roku w bance jak pisales kawa z mlekiem strasznie smierdzaca taki czyms jak paliwo olej diabli wiedza martwi mnie ze tak samo smierdzi w silniku tzn jak sie odkreci korek wlewu oleju i powacha to wali strasznie tak samo jak w tanku ten syf .Czy to normalne ?Borys pisze:ja miałem u siebie w 9A, zdawało egzamin, susza w dolocie, a w bańce kawa z mlekiemBLACK pisze:Zamierzam załozyc catch tank oil do silnika 2E czy juz ktos to testowal na wlasnej skorze i jakie poleca podobno dzieki niemu jest czysty uklad dolotowy a w szczegolnosci przepustnica no i zimniejsze powietrze jest .Mile widziane opinie czy to dziala czy tylko bajer ?
Obrazek
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
To normalneBLACK pisze:Borys odswieze temat latam juz z tankiem z pol roku w bance jak pisales kawa z mlekiem strasznie smierdzaca taki czyms jak paliwo olej diabli wiedza martwi mnie ze tak samo smierdzi w silniku tzn jak sie odkreci korek wlewu oleju i powacha to wali strasznie tak samo jak w tanku ten syf .Czy to normalne ?Borys pisze:ja miałem u siebie w 9A, zdawało egzamin, susza w dolocie, a w bańce kawa z mlekiemBLACK pisze:Zamierzam załozyc catch tank oil do silnika 2E czy juz ktos to testowal na wlasnej skorze i jakie poleca podobno dzieki niemu jest czysty uklad dolotowy a w szczegolnosci przepustnica no i zimniejsze powietrze jest .Mile widziane opinie czy to dziala czy tylko bajer ?
Obrazek
BLACK,
Nie pekaj i panikujesz....To co sie zbiera w catch tank'u..To najgroszy syf,skroplone opary oleju,wymieszane z spalinami i całą reszta syfu powstającym z spalania benzyny.....
To czym to ma pachnieć???Lawędą ...
Norma....
Nie pekaj i panikujesz....To co sie zbiera w catch tank'u..To najgroszy syf,skroplone opary oleju,wymieszane z spalinami i całą reszta syfu powstającym z spalania benzyny.....
To czym to ma pachnieć???Lawędą ...
Norma....
Ostatnio zmieniony pt sty 25, 2008 00:24 przez Buczek21, łącznie zmieniany 1 raz.