jakis gewinde??PiterGOLF pisze:bede kombinowal zeby go jeszcze jakos na glebe puścic, tyle że to juz na nowy sezon.

Moderator: G0 Karcio
jakis gewinde??PiterGOLF pisze:bede kombinowal zeby go jeszcze jakos na glebe puścic, tyle że to juz na nowy sezon.
Co do gwintu to mozliwe bardzo :helm:v a co do silnika to nie spoczne pooki nie skoncze tak ,ze stachu nie martw sie jak bedzie 160km i ze 350nm to staniemy sobie na jakims pasie startowym i ogarniaj haki w tym g60 bo jak mi w tylek wjedziesz to nie wesolo bedzie no i ubezpieczenie tez musisz wykupickaczor4011 pisze:jakis gewinde??PiterGOLF pisze:bede kombinowal zeby go jeszcze jakos na glebe puścic, tyle że to juz na nowy sezon.
Piszac "do was" mialem na myśli ogólnie Kamien PomorskiPoncek17 pisze:przeciez stales na olrenie
PiterGOLF pisze:stachu nie martw sie jak bedzie 160km i ze 350nm to staniemy sobie na jakims pasie startowym i ogarniaj haki w tym g60 bo jak mi w tylek wjedziesz to nie wesolo bedzie no i ubezpieczenie tez musisz wykupicbo sam szkod naprawiac nie bede
hiah sie okazestach-mk1 pisze:PiterGOLF pisze:stachu nie martw sie jak bedzie 160km i ze 350nm to staniemy sobie na jakims pasie startowym i ogarniaj haki w tym g60 bo jak mi w tylek wjedziesz to nie wesolo bedzie no i ubezpieczenie tez musisz wykupicbo sam szkod naprawiac nie bede
Nie boj żaby o moje haki zanim ty ogarniesz silnik to ja ogarnę haki, mi sie narazie nigdzie nie spieszy, cabrio nie będzie latać po śniegudopiero na wiosnę wyjadę ! Na zimę jest polo ! I Co ci sie ubzdurało z tym ubezpieczeniem ??? Nie pamiętam kiedy cabrio nie było ubezpieczone od kat je mam
Nie wiem jak będę mógł wjechać ci w tyłek jak nawet go nie będę widział, raczej ty powinieneś trochę uważać żeby mi nie wjechać
![]()
![]()
pozdr.
ciekawe kiedy i gdzie co ty dajesz w ogolestach-mk1 pisze:Czekam tylko na ten moment , jak narazie to cie polo 1,1 objeżdżamPiterGOLF pisze: hiah sie okaze![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości