Dokładnie tak kupiłem u ATL-TUNINGcom na allegro zp rzsyłką wyszło 166 zł zamowilem w poniedziałek a w środe rano miałemkkkubek pisze:jarekcg napisał/a:
zareklamuj za ile i gdzie kupiłes lampki
Piekne lampeczki tez bede takie chyba bral do swojego mk1, jarek na allegro sa po 149zl z tego co pamietam.
[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
90% daje sobie na dzień dzisiejszy że sie wyrobie ;D dziś zakupiłem nowe tajle których fotki wrzuce jutro [MIENTKA decha ze schowkiem do góry, kompletne boczki i dywan czarny - wszystko z wersji GX] na dzień dzisiejszy Deskorolek wyglada tak...zeton pisze:co tam panie majster nic się nie chwalisz ze lampki zakupiłeś mam nadzieje ze do Nysy zdążysz bo zostały już tylko 22 dni pozdraVWiam
Jakość fotek jest jaka jest bo fotograf VAG Nowa Sól PERWOL nie miał aparatu przy sobie tylko Motorole Z3
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
hehe nakole wewnetrzne [tylne] jeszcze musze troszke podłatać w nastepną sobote sama buda na kołach jedzie do komory sie malować wiec trzeba sie sprężyć...
Ostatnio zmieniony pt maja 15, 2009 20:48 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubavwujek
- Użytkownik
- Kontakt: