[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- GROSZEK_VW
- ...
- Kontakt:
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie ma czego zazdrościć.. a co do planow to ja bym sie juz drugi raz nie pchał w remonty... zastanawiam sie dość poważnie czy nie pora kupić normalne auto - bardziej komfortowe, chyba sie zestarzałem...GROSZEK_VW pisze:pozostaje (pozazdrościć) mam plany tez ta takie cacko pozdrawiam
Tak po za tymi przemyśleniami to jestem w trakcie romontu zawiechy z przodu [nowe końcówki drążków, drążki, sworznie, gumy na wahacze i piaskowanie i odnawianie wahaczy aaa i wymiana tarcz na nacinane ATE
- GROSZEK_VW
- ...
- Kontakt:
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Jak chcesz to Ci go sprzedam po vwmani
EDIT 6.07.09 Wahacz po piaskowaniu i malowaniu + nowy sworzeń gumy drążek i końcówka drążka
EDIT 6.07.09 Wahacz po piaskowaniu i malowaniu + nowy sworzeń gumy drążek i końcówka drążka
Ostatnio zmieniony pn lip 06, 2009 21:33 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
GrizLLy, widze ze nie tylko ja mam problemy z tym czy kupic cos normalnego.ale jednak frajda jest jak ktos powie o fajny stary VW.to jest to o co kaman!!!
Ostatnio zmieniony śr lip 08, 2009 22:06 przez krzyz84, łącznie zmieniany 1 raz.
Gold 85
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Kupiłem je od kolegi z forum poszukaj na allegroszu są takie
życia nie mam a kasa płynie jak rzeka na to auto ;/ żal sprzedać bo czasu pracy i pieniedzy jest włożone sporo... ale ile można orać 8h w pracy a potem w garażu do wieczora.. wszystko byleby wyjechać...krzyz84 pisze:"]GrizLLy, widze ze nie tylko ja mam problemy z tym czy kupic cos normalnego.ale jednak frajda jest jak ktos powie o fajny stary VW.to jest to o co kaman!!!
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Bracie wpadaj po dolot do stożka i nie marudz, bo leży i sie pasieale jak juz wyjedziesz to ludzie na ulicach beda
11.07.2009 Przy pomocy Perwola i Żetona wycieliśmy z plexy szybe do caddy`ka, fotki :
A tu fotka majstra Żetona, dla dokumentacji że pomagał, bo stwierdził że jak nie napisze o jego pomocnej dłoni to szyba wyleci na buta l
Ostatnio zmieniony ndz lip 12, 2009 19:14 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.
- zeton
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no panie majster to sie rozumie caddy`ka oblukałem na zywo powiem tak widziałem po nie kąt przebieg prac nad pomaranczką i musze przyznać ze wyszło mega kozacko na prawde autko robi robote i przyznam ze bardzo fajnie wygląda na ulicy jak przelatuje i we wstecznym lusterku :green_fuck: PozdraVWiam
P.S szykuj się pomału do wielkiej wypraVW-mani będzie co opijać
P.S szykuj się pomału do wielkiej wypraVW-mani będzie co opijać