[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- stonebridge69
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A kto powiedział że chcę kupi CRX`a ? nawet jakby to w caddym jest mniej miejsca jak w crx`ie ale nie kupie tego bo za małe więcej małego auta nie kupie ;p a zaszpachlować to mogę twoje MK3 i te dziury w progachbartas204 pisze:ja nie trzymam kciuków , bo wiem że on nie sprzeda i nie kupi crx bo sie w nim po prostu nie zmieści. acha , mogłeś zaszpachlować antenę
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Bo chce wydobtyć ciut lepszy dzwiek z 13 niż był... bo paneli z mk2 nie bedzie tylko glosniczek na dystansie z mdf`u
Wczoraj Caddy dostało zegarki w tunel... trzeba to jeszcze podłączyć... jak ja sie wyrobie z tym wszystkim do mani to bedzie cud... i przekaźnik 99 od "inteligentnych wycieraczek"
Wczoraj Caddy dostało zegarki w tunel... trzeba to jeszcze podłączyć... jak ja sie wyrobie z tym wszystkim do mani to bedzie cud... i przekaźnik 99 od "inteligentnych wycieraczek"
Ostatnio zmieniony czw lip 23, 2009 16:10 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.