[mk5] 2,0 TDI by GiGi - Jack Daniels Edition
Moderator: G0 Karcio
TOgigi6660 pisze:[url=http://www.imagebanana.com/img/3vx3uaje ... anapa6.jpg]Obrazek[/URL]
jeszcze takie coś... na dziś koniec kombinowania... poczekam na wasze głosy i oceny
sorka uciekł mi Twój post...Tadekk pisze:ostatnia i przed ostatnia mi sie podoba
gigi dostałeś priva jakiego ci wysłałem na tuningforum??
Tak dostałem ale narazie się do tego nie odnoszę bo sam do końca nie iwem co tam powstanie. Ogólna koncepcja zakłada żeby cały sprzęt schować, a w tym co mi pokazałeś jest na wierzchu więc raczej tak się nie skończy u mnie w bagaju, ale dzięki za pomysły - każdy inny z chęcią przyjme
A teraz do rzeczy - dziś troche pokombinowałem nad przodem i zestawiłem razem już przód i tył. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Ewentualne inne pomysły znów mile widziane ale moim skromnym zdaniem takie coś dobrze będzie grało.
To na podłokietniku to Tennessee a kropką zaznaczony Lynchburg - miejsce powstania Jacka.
Nooooo i dotarły lampy na tył... są o jejciu jejciu jakie fajne ... zamawiałem u tego ziomka z ebaya więc gość sprawdzony. Poszedł do niego przelew a po tygodniu mam lampy więc ogółem kozak i go polecam.
A skóra się dalej szyje....jak czas pozwoli to w okolicach końca lutego mam nadzieje odzyskać auto
A skóra się dalej szyje....jak czas pozwoli to w okolicach końca lutego mam nadzieje odzyskać auto
no i się stało dnia 12.03.2010r odebrałem gofra od tapicera. Jaram się strasznie bo szycie w/g mnie jest profi i skóra robi mega robote.
Co się porobiło we wnętrzu:
-Fotele przednie kubły z nowego scirocco z usuniętą rączką do uchylania fotela
-Tylne fotele standartowe
-Podsufitka, oraz plastiki słupków a, b i c obite czarnym materiałem podsufitowym z mesia - fajny taki gruby materiał
-Wzystkie podsufitowe plastiki poza lusterkiem i "słonecznikami" pryśnięte na czarno - docelowo chciałbym wymienić na czarne o ile gdzieś się takie trafią.
-Kierownica od GTI - narazie z multifunkcją ale docelowo chce tam alu zaślepki wstawić jak ta na dole
Nowa zabudowa car audio narazie stwierdzenie że mam skrzynke w bagazniku nabiera nowego znaczenia dla CA
A tu ogólny wygląd co by nie było za słodko...
-Cały lewy bok to efekt żółtych pasów na drodze - Pan nie zauważył zmiany organizacji w ruchu i mnie przeorał.
-Zderzak wiszący na trytytkach to efekt naszej srogiej zimy i zasypanej drogi. Na dwu pasmowej drodze drogowcy w pewnym momencie zrobili jeden pas a na drugim były mega zaspy ze śniegu. Zanim się zatrzymałem to już bez zderzaka stałem w tych zaspach.
-A brak dokładki to efekt mojej wczorajszej wieczornej jazdy. Kumpla pod dom odwoziłem i zapomniałem że jade golfem. Władowałem się w remontowaną droge pod jego domem i dokładke w drobny mak roztrzaskałem.
Reasumując - pracy przedemną mega dużo, mam nadzieje że na koniec sezonu w okolicach sierpnia - września auto będzie już na cacy zrobione. Plan minimum zakłada wybranie się na dwa zloty tuning cupu żeby spróbować powalczyć w czechach, oraz na dwie wojny żeby i u nas być branym pod uwage przy ogólnej klasyfikacji. Jak na złość teraz do wakacji mam prace inżynierską do napisania i na jej potrzeby musze zrobić projekt w 3dmaxie tuningu optycznego golfa V .
Pozdro i czekam na komentarze .
Co się porobiło we wnętrzu:
-Fotele przednie kubły z nowego scirocco z usuniętą rączką do uchylania fotela
-Tylne fotele standartowe
-Podsufitka, oraz plastiki słupków a, b i c obite czarnym materiałem podsufitowym z mesia - fajny taki gruby materiał
-Wzystkie podsufitowe plastiki poza lusterkiem i "słonecznikami" pryśnięte na czarno - docelowo chciałbym wymienić na czarne o ile gdzieś się takie trafią.
-Kierownica od GTI - narazie z multifunkcją ale docelowo chce tam alu zaślepki wstawić jak ta na dole
Nowa zabudowa car audio narazie stwierdzenie że mam skrzynke w bagazniku nabiera nowego znaczenia dla CA
A tu ogólny wygląd co by nie było za słodko...
-Cały lewy bok to efekt żółtych pasów na drodze - Pan nie zauważył zmiany organizacji w ruchu i mnie przeorał.
-Zderzak wiszący na trytytkach to efekt naszej srogiej zimy i zasypanej drogi. Na dwu pasmowej drodze drogowcy w pewnym momencie zrobili jeden pas a na drugim były mega zaspy ze śniegu. Zanim się zatrzymałem to już bez zderzaka stałem w tych zaspach.
-A brak dokładki to efekt mojej wczorajszej wieczornej jazdy. Kumpla pod dom odwoziłem i zapomniałem że jade golfem. Władowałem się w remontowaną droge pod jego domem i dokładke w drobny mak roztrzaskałem.
Reasumując - pracy przedemną mega dużo, mam nadzieje że na koniec sezonu w okolicach sierpnia - września auto będzie już na cacy zrobione. Plan minimum zakłada wybranie się na dwa zloty tuning cupu żeby spróbować powalczyć w czechach, oraz na dwie wojny żeby i u nas być branym pod uwage przy ogólnej klasyfikacji. Jak na złość teraz do wakacji mam prace inżynierską do napisania i na jej potrzeby musze zrobić projekt w 3dmaxie tuningu optycznego golfa V .
Pozdro i czekam na komentarze .