Ja jestem ciekaw jak te opony sobie poradzą. Jest masa różnych opinii na ich temat
Sam miałem je brać ale ostatecznie padło na http://moto.allegro.pl/item1008005066_l ... ta_le.html i śpię spokojnie.
Daj znać jak hamują, jak się zachowują na suchym/mokrym i czy są ciche/głośne.
Kola w końcu złożone Wyladowaly wraz z dystansami na samochodzie przednie sruby od dystansow trzeba bylo troche fleksem skrocic ale dalismy rade i wszystko pasuje. Do tego w czwartek doszly nowe graty do golfa Jest to maska, grill ori, dwie lampki do podswietlenia rejestracji i pare zatrzaskow i srubek do drzwi a i jeszcze wycieracyki aero bosch
Bez skrecenia gwintu:
Po skreceniu przodu, bo na tyl juz nie mialem czasu ( dzieki Lukasz i Marcin za skrecenie dziada ):
Sprzedam Grill do VW Bory bez znaczka, pomalowany na czarno 50 zł
wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje felgi!!!!!!!!!!!!!!! ktore sobie na przyszly sezon upatrzylem!!!!!!! o ty!!!!.... ale wyglada suuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...............................
widzialem na zywo i musze przyznac,ze jest o nieeebo lepiej niz na poprzednich kolkach, te kolka,do tego biale to bardzo dobry wybor,a jak dojdzie reszta detali, o ktorych kolega mi napomnial to bedzie naprawde,baaardzo dobrze (zreszta juz jest:) ) i bedzie rył banie golfik gratki panie i pozdro
No tył koza jest... ale może to po części przez to, że auto stoi na nierównym ? Przynajmniej u siebie zauważyłem taką zależność. Jak auto stoi na równym to cały tył jest o pół szerokości palca wyżej od przodu (zamierzone ustawienie), a jak pod tylnymi kołami jest nierówno tj. pod jednym jest wyżej nawierzchnia, a pod drugim niżej to pod jednym tylnym jest większy prześwit niż pod drugim i przednią osią.