GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
GOLF MK4 by GoNzO
OK. Zawieszenie zamontowane i wszystko jak narazie OK. Poszedl w dol o jakies 60 mm i o dziwo nic nie trze oprocz opona o wewnetrzne nadkola i to przy mocnym wyboju.
GOLF MK4 by GoNzO
Jeśli masz całe odboje to nie będzie ci obcierać, bo zawieszenie teraz w jakiejś części pracuje na nich. Ja też gdy początkowo zrobiłem glebę -60 to było wszystko ok, dopiero gdy odboje się posypały zaczęło trzeć Teraz po lekkich modyfikacjach zawieszenia potrafi nieraz przytrzeć, ale tragedii nie ma. I nadal jeżdżę bez odbojów
Ostatnio zmieniony ndz wrz 12, 2010 15:05 przez GoNzO !!!, łącznie zmieniany 1 raz.
GOLF MK4 by GoNzO
No to zaczelo trzec. Chyba dopiero sie wszystko ulozylo. No i dwa razy uderzylem miska oleju o glebe. Jutro idzie do gory, ile to jeszcze niewiem. Wstawilbym jakies foto ale niewiem jak.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
GOLF MK4 by GoNzO
GoNzO !!! coz tam za felunek zmieniles? Obecne sprzedajesz same felgi, czy z oponkami?
GOLF MK4 by GoNzO
Koło idzie na sprzedaż?? można prosić więcej info na pwsagano88 pisze:GOLF MK4 by GoNzO
Postprzez sagano88 » 15 wrz 2010 15:36
GoNzO !!! coz tam za felunek zmieniles? Obecne sprzedajesz same felgi, czy z oponkami?
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
GOLF MK4 by GoNzO
auto naprawde grube...szacunek dla ciebie....powodzenia w dalszych modzch...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GOLF MK4 by GoNzO
A jakie teraz będą felgi ?:P chyba będę musiał tak jak Ty odwiedzić lakiernika powodzenia w modach
GOLF MK4 by GoNzO
sebastian213, dzięki za mile słowa pavo71, felgami na razie nie będę się chwalił bo cały czas trwają prace nad nimi Mogę tylko zdradzić że felgi są skręcane 2 częściowe a na tyle będzie skromne 10J
- trzeci5
- Forum Master
Re: GOLF MK4 by GoNzO
Oj oj tu się dzieje od ostatniej mojej wizyty sporo się zmienił,oczywiście na plus jestem pełen podziwu za poświęcony czas i $$$,pozdrawiam i powodzenia.
GOLF MK4 by GoNzO
No i ranty skończone Było trochę pracy przy nich, ale myślę że efekt jest zadowalający