[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
złoś Mk5 .:R32 DSG tuned by CompSport
Za to Ci panowie od razu przyznali, że śmigali po A1
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Popielniczka
- Forum Master
- Kontakt:
Re: złoś Mk5 .:R32 DSG tuned by CompSport
Piękna droga, pusta co najważniejsze jeszcze zanim otworzą resztę odcinków, można ze stałą 220 + lecieć , tak słyszałem z opowiadańForest89 pisze:Za to Ci panowie od razu przyznali, że śmigali po A1
[youtube][/youtube]
Mój golf na forum: viewtopic.php?f=180&t=615360
Mój golf na YT: http://www.youtube.com/playlist?list=PL60121CBC1B532BF4"
Było : Volvo V50 2.0D
Było: MK6 GTI 272km
Jest: MK7.5 R 2018
Mój golf na YT: http://www.youtube.com/playlist?list=PL60121CBC1B532BF4"
Było : Volvo V50 2.0D
Było: MK6 GTI 272km
Jest: MK7.5 R 2018
R32 to jedyny rasowy golf R20 to juz nie to samo gratuluje zakupu dobrze że został w Polsce a nie pojechał gdzieś za zachodnią granice auto kosa można się powozić po miecie ciekawa będzie konfrontacja z Danielem
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
zlos, jeśli nadal rozkminiasz nad hamulcami to zoba to http://autokult.pl/2012/03/25/jest-pol- ... rs500-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Tutaj tuner 500 konnego RS3 postanowił wywalić oryginalne i wsadził Movita
Tutaj tuner 500 konnego RS3 postanowił wywalić oryginalne i wsadził Movita
dziekiForest89 pisze:tuner 500 konnego RS3 postanowił wywalić oryginalne i wsadził Movita
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Ładnie to tak znów kilować 0-50 kolegów w A5 TEDEJI ?
Cytując : "Przy starcie okazało się, że tak nie do końca seria bo zostaliśmy kilka, jak nie kilkanaście długości z tyłu za mocno dłubniętym egzemplarzem ziejącym marchewami ognia z wydechów przy przeładowywaniu biegów."
Cytując : "Przy starcie okazało się, że tak nie do końca seria bo zostaliśmy kilka, jak nie kilkanaście długości z tyłu za mocno dłubniętym egzemplarzem ziejącym marchewami ognia z wydechów przy przeładowywaniu biegów."
Ożesz, znowu kogoś wyprzedziłem? Niechcący...Geno17 pisze:Ładnie to tak znów kilować 0-50 kolegów w A5 TEDEJI ?
Rzuć linkę gdzie piszą, przeproszę
Ciekawe czy znajdzie się kiedyś jakiś kozak, który Cię na mieście spontanicznie zrobi. I też czymś "niepozornym".
A tak na serio, to autko super, moje marzenie. Piękny i szybki.
A tak na serio, to autko super, moje marzenie. Piękny i szybki.
zlos zapodaj jakąś historię ciekawą w twoim stylu ;];] Machina kosi
VAG LoVe
Aktualne Mk4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=544251" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje Dziecko VAGowe ;] było http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... Z#p5901160" onclick="window.open(this.href);return false;
W Wawie jest wiele aut, które mogą mnie zrobić na światłach 550 kunia w 4łapie nie jest jakimś kosmicznym wynikiem jak na wyścig zbrojeń w tym sezonie...jurgeen pisze:Ciekawe czy znajdzie się kiedyś jakiś kozak, który Cię na mieście spontanicznie zrobi. I też czymś "niepozornym".
Ergo: kwestia czasu!
Tylko ostatnio wieje nudą na drogach. Ludziska płacą miliony za tankowanie i mają 24,5 punkta na prawku i jeżdżą spokojnie*TazZ pisze:zlos zapodaj jakąś historię ciekawą w twoim stylu
Wiadomo, ale chodzi mi o takie auto, po którym po prostu byś się tego nie spodziewał, typu stary "kapeć" z podobną do Ciebie mocą pod maską.zlos pisze:W Wawie jest wiele aut, które mogą mnie zrobić na światłach 550 kunia w 4łapie nie jest jakimś kosmicznym wynikiem jak na wyścig zbrojeń w tym sezonie...jurgeen pisze:Ciekawe czy znajdzie się kiedyś jakiś kozak, który Cię na mieście spontanicznie zrobi. I też czymś "niepozornym".
Ergo: kwestia czasu!
Takie też jeżdżą po Wawie , np. czerwony golf II 4motion w zeszłym sezonie miał ponad 500km, teraz ma mieć coś ok 700km.jurgeen pisze:ale chodzi mi o takie auto, po którym po prostu byś się tego nie spodziewał, typu stary "kapeć" z podobną do Ciebie mocą pod maską.
www.proturbo.com.pl
-
- Mały gagatek
gallardo SL mógłby się zdziwićdaniel1d pisze:Takie też jeżdżą po Wawie , np. czerwony golf II 4motion w zeszłym sezonie miał ponad 500km, teraz ma mieć coś ok 700km.jurgeen pisze:ale chodzi mi o takie auto, po którym po prostu byś się tego nie spodziewał, typu stary "kapeć" z podobną do Ciebie mocą pod maską.
aventador teżanonimowy02 pisze:gallardo SL mógłby się zdziwić