taki też jeździ po wawie?zlos pisze:aventador teżanonimowy02 pisze:gallardo SL mógłby się zdziwić
wydaje mi się, że auto-sim miało dwa zamówione i były to jedyne egzemplarze zamówione na polski rynek
dobra, bo spamuję trochę...
Moderator: G0 Karcio
taki też jeździ po wawie?zlos pisze:aventador teżanonimowy02 pisze:gallardo SL mógłby się zdziwić
super premium cars ma już jeżdżącego po wawie, odbyła się prezentacja 16 marca i można było posadzić w aucie.anonimowy02 pisze:wydaje mi się, że auto-sim miało dwa zamówione i były to jedyne egzemplarze zamówione na polski rynek
imię się .:Rodzimiskieusz pisze:hmm a jest już patent na imię? był szerszeń, teraz przydałoby się rekin, bo płotki zjada i nie tylko w sumie
PakeR?Forest89 pisze:Wkońcu jest na sterydach
Kurde, zmienia mi się to jak cholera.LucasLucas pisze:Zlos w jaką wielkosc tarczy celujesz? Chcesz aby pasowały pod 18" rozumiem ?
a możesz mi pomóc znaleźć sklep z częściami od nich?MatthewG pisze:Voklswagenracing.co.uk ma bardzo dobry zestaw, który wchodzi pod seryjne felgi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości