od GT-ka do CL-a?! by Krzychu [RH ZW1 str.29]
Moderator: G0 Karcio
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
green GT by Krzychu [malowanie&składanie str.21]
to jutro go widze w bielawie?;p
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
niestety nie...muszę go poskładać, aby nadawał się do jazdy, bo oddaje właścicielowi autko, którym do tej pory zastępczo się toczyłem...Adrian1989 pisze:to jutro go widze w bielawie?;p
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
wiec na nysie mnie znajdziesz ;D
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
teraz blacha zrobiona i bedzie cieszył oko , znaczek na czarno jak juz poprzednik wspomniał,co do grilla nie myslales o grillu starego typu?
>>>>>White GL by Stary<<<<
Ułaaa, szczerze powiem, że dopóki nie zobaczyłem tego zdjęcia, nie wierzyłem, że nowy typ może dobrze wyglądać... ale toż to jest szatan wcielony!
Jest konkret, czekamy na odświeżone Porschaczki. Jakbyś potrzebował fotek to wiesz
Aha! i możesz wkurzać Ocia, bo u Ciebie te lampki lepiej siedzą
Jest konkret, czekamy na odświeżone Porschaczki. Jakbyś potrzebował fotek to wiesz
Aha! i możesz wkurzać Ocia, bo u Ciebie te lampki lepiej siedzą
jak nikt w obozowisku nie będzie chciał ze mną pić to wtedy będę szukałAdrian1989 pisze:wiec na nysie mnie znajdziesz ;D
nie...od samego początku był plan na nowy tym, a ze starym grillem jak z RS-ami...fajny, ale już dużo tegostary pisze:co do grilla nie myslales o grillu starego typu?
jedna gotowa dojrzewa w pokoju...do pozostałych nie mogę się zebraćbam_bam pisze:czekamy na odświeżone Porschaczki
z tego frontu jestem najbardziej dumny...banan 24H/dobębalon pisze:no Krzuchu bedzie grubo front wyglada zajebiwszczo
Fotorelacja z dzisiejszych prac:
Jak widać wskoczyły listwy boczne, lotka, listewka nad tablicą rejestracyjną z zaspawanym miejscem na zamek i Hella Red. Co do samych redów mam jakieś mieszane uczucia mimo, że były w planie od samego początku...
no troszeczke przy tym zielonym jakby giną , nie robią takiej roboty jak w innych kolorach, hbm by pasowaly ale tez strasznie oklepane.Ja bym widział tutaj crazy colours (red black red)KrzychuGT pisze:Co do samych redów mam jakieś mieszane uczucia mimo, że były w planie od samego początku...
ladnie ładnie juz wiem czego cie nie widziałem w bielawie... dojdzie gleba i koło i bedzie malina
KrzychuGT,
Wuja respect za to że się nie poddałeś
Uparłeś sie i dobiłeś do celu
Kiedy widze takie autka, łzy mi sie w oczach kręcą
Autko jest prze kozak
Redy na tyle myśle, że oki
Za tydzień opacze na live, odrazu wejdzie jeszcze pare gratów do autka
Lampy tył to napewno nie oklepany schemat robiący "robote" dobrze się gryzie z zielonym
Choć HCC to byłoba wisieńka na torcie
bam_bam,
Chyba sie na Ciebie pogniewam
Umnie źle było,
Moje vento sie teraz w hucie przewraca
Ciesze się że pare gratów z zamułka będzie godnie zdobić to autko
Wuja respect za to że się nie poddałeś
Uparłeś sie i dobiłeś do celu
Kiedy widze takie autka, łzy mi sie w oczach kręcą
Autko jest prze kozak
Redy na tyle myśle, że oki
Za tydzień opacze na live, odrazu wejdzie jeszcze pare gratów do autka
Lampy tył to napewno nie oklepany schemat robiący "robote" dobrze się gryzie z zielonym
Choć HCC to byłoba wisieńka na torcie
bam_bam,
Chyba sie na Ciebie pogniewam
Umnie źle było,
Moje vento sie teraz w hucie przewraca
Ciesze się że pare gratów z zamułka będzie godnie zdobić to autko
ołłłłłłłłł jesssssss...tyle, że cena trochę zaporowastary pisze:Ja bym widział tutaj crazy colours (red black red)
przestań słodzić tylko chwal się kiedy Twój będzie ogarnięty po wszystkimkapela20 pisze:ladnie ładnie juz wiem czego cie nie widziałem w bielawie... dojdzie gleba i koło i bedzie malina
Zielone....TDi...
ociu, prezes...część ventusia będzie długo żyć w golfiku bo ten front robi mnie okrutnie...tutaj ogromne pokłony dla Ciebie
- luki07
- _
- Kontakt:
też jakoś tak bez łał je widzę, wywal pomarańcz z kierunku w HBM i wrzucaj je na auto, jak przód black to i tył...zawsze możesz kupić też hella greenKrzychuGT pisze:Co do samych redów mam jakieś mieszane uczucia mimo, że były w planie od samego początku...
KrzychuGT, auko ogarniesz, ,umyjesz nabłyszczysz i bedzie wygladać. Na allegro akurat wisi tez zielony z redami , i jak czyscioch to sie prezentuje ,sam zobacz http://otomoto.pl/volkswagen-golf-gti-e ... 78963.html" onclick="window.open(this.href);return false;
z dobre pół roku nie ma pomarańczki w HBMluki07 pisze:wywal pomarańcz z kierunku w HBM
no fuckung way...te lampy nawet nie są brane pod uwagę...luki07 pisze:zawsze możesz kupić też hella green
stary, noooo powiem Ci godnie wygląda w całości...felgi interesujące