"łowca rarytasów" pod paskiem ma napisane a nie wie jak się progi montujerudy pisze:Jakim sposobem montowałeś te plastikowe progi ?
golf bardzo ładny i brakowało mi tego progu ale jak dla mnie brakuje jeszcze trochę gleby
Moderator: G0 Karcio
"łowca rarytasów" pod paskiem ma napisane a nie wie jak się progi montujerudy pisze:Jakim sposobem montowałeś te plastikowe progi ?
Progów plastikowych w swoim nie mam to wolę zapytaćStachu909 pisze:"łowca rarytasów" pod paskiem ma napisane a nie wie jak się progi montuje
Progi składają się z 3 "elementów". 1 - listwa przyklejana na taśmę dwustronną do auta. 2 - Na tym wieszasz plastikowe progi (są w 2 częściach). 3 - Listwa maskująca na wierzch + narożniki. Plastiki jeszcze trzeba przymocować od dołu do tego wystającego ranciku w metalowych progach od auta.rudy pisze:Jakim sposobem montowałeś te plastikowe progi ?
Jak dla mnie jest ok Jak chciałbym jeździć 20-30km/h to kupiłbym auto z 1,4 pod maskąStachu909 pisze:ale jak dla mnie brakuje jeszcze trochę gleby
No leci leci Padło nie było... auto jeszcze jest nieskończonePOOREK pisze:jak ten czas leci że Ty już ponad rok z gps-em a było to padło w tym roku gdziekolwiek?
DziękujęPOOREK pisze:PS. Masz śliczną żonę
Ja pochodzę z Pleszewa nie z Kaliszakaldan pisze:Teraz dopiero wpadłem na kolegę z mojej mieściny
Sporo... ale nic przy aucie. Od pół roku mieszkam w Austrii i zostaję tu już na stałe. Do PL wrócić nie planuję. Auto niestety stoi w PL, więc dzieli nas 700km. Tutaj nie mam narazie warunków do trzymania samochodu (brak garażu), a druga sprawa mieszkając tutaj muszę auto mieć zarejestrowane na austriackie tablice. W takim stanie jak teraz jest to niemożliwe. Tutaj niestety każdą przeróbkę musi podbić rzeczoznawca (oczywiście za odpowiednią zapłatą :/) W moim przypadku lampy, koła, zawieszenie, siedzenia wewnątrz, zderzaki, klapa... Orientowałem się to samo wbicie kół w dowód to ok 300euro :/ Nie ukrywam, że jeśli ktoś teraz położyłby odpowiednią ilość pieniędzy to auto bym sprzedał (nie chce mi się bawić w ściąganie auta tutaj i załatwianie tych wszystkich formalności). Póki co wystawione nigdzie nie jest. Jak się nie sprzeda to pewnie za jakiś rok dwa je tu przytaszczę. Teraz są inne wydatki na głowie.kaldan pisze:Super Golfina coś się zmieniło od lutego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 97 gości