będzie jak dojdą jeszcze żarówki PHILIPS COLORVISIONMax93 pisze:Ale i tak będzie to ciekawie wyglądać
na razie tylko zamontowałem druga lampę hella no i postanowiłem coś zmienić na rozpoczęcie sezonu 2014 .. zakładam ze i tak kupie inne felgi
Moderator: G0 Karcio
będzie jak dojdą jeszcze żarówki PHILIPS COLORVISIONMax93 pisze:Ale i tak będzie to ciekawie wyglądać
No te fele są za.......ste czarny środek,chromowany rant no bajka
coś się tam dzieje .. felgi sa zrobione .. front w pokoju sobie lezy i czeka , jeszcze tylko czekam na gwintDzigiGTI pisze:Widzę Robert że ładnie lecisz z postepem i działasz cały czas
kolega ciastek88 właśnie zrobił taki patent ze zamontował bańkę z malucha do ori lampy hella i ma cacy , tylko kolor się rożni bo folia ma inny odcieńDzigiGTI pisze:Co do żółtych baniek... mam takowe ale żarówki R2 do żuka Malucha,nowe w pudełkach ale w niektórych porozwalały się sprężynki..tak że długie bądź krótkie nie będa działać ale dla bajeru je trzymam bo to AutoLamp
Na szczęście drzwi mam już tylko trzeba pomalować i założyć .. czekam na dobra pogodę i trochę $$ żeby coś zacząć działaćtom33k pisze:Uu ale drzwi mu zeżarło fajnie wyglądają te emblematy w listwach daj fotke z bliska jak to wygląda i jak je zamontowaleś.
agresywny to on nigdy nie był hehe może uroku doda mu te banki żółte z frontem na 4 oczyDzigiGTI pisze:Kozakowo wygląda na tej focie..taki lekko agresywny
wiem . 2 prawe mam .. ale na razie ich nie zmienie bo to już ostatni sezon na tym kapciu .. potem out ..Mateusz (GTD) pisze:a jak już się wszyscy czepiają to masz źle oponę z tyłu założoną
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 93 gości