YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
Golf mk4 darrrrekdaro, wjechał ROLL BAR!
poruszany był ten temat chyba. Euro zderzak optycznie poszerza zadek
czy ja wiem... usa na dupkę w mk4 pasuje jak nigdzie indziej ale każdy uważa inaczej
viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio
- darrrrekdaro
- edismd.
golf3dawid, jak zawpewne wiesz dotychczas jezdzilem bez tablicy.. mianowicie do przedwczoraj kiedy to dostałem mandat za jej brak a powiedzialem sobie pewnego razu, ze bede jezdzil bez do pierwszego mandatu. trafilem kolejny raz na tego samego policjanta no i juz nie puscił mnie bez prezentu. jak kupilem golfa miał zaraz pod listwą dziurki bo ktos najwyrazniej tam wkrecił blachę kiedys i w te dziurki wkręciłem ramkę po prostu. narazie lakierem sie nie przejmuje bo auto pojdzie cale w lakier o ile bede kontynuował przeróbki.
chłopaki, usa zderzak poszerza dupe optycznie a w moim samochodzie jest to jak najbardziej wskazane.
chłopaki, usa zderzak poszerza dupe optycznie a w moim samochodzie jest to jak najbardziej wskazane.
Mój Golf tutaj
- golf3dawid
- Forum Master
O ok Myślałem że na taśmę właśnie i byłem ciekaw jak to się ma po zerwaniu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
darrrrekdaro, twardym trza być no to już wiesz co będziesz robił jak będzie malowanie, albo ori usa albo przeróbka tego, ale wtedy mogą się znowu czepiać że tylną masz nie przepisową
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...
darrrrekdaro, Fajnie się prezentuje z tą klatką ,klatkę kupiłeś czy na zamówienie ?
- darrrrekdaro
- edismd.
- leonnelson
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Baardzo dawno mnie tu nie było i z tego co widzę ominęło mnie bardzo dużo!
darrrrekdaro teraz chyba czas na środek. Czarne Recaro w skórze ładnie by tu siadły.
Pakiet USA? Moim zdaniem bez sensu. Teraz każdy pcha zderzaki i lampy USA - aż się rzygać chce..
Moim zdaniem, najlepsze mk4 na forum! Tylko dlaczego nie jest jeszcze w projektach?
darrrrekdaro teraz chyba czas na środek. Czarne Recaro w skórze ładnie by tu siadły.
Pakiet USA? Moim zdaniem bez sensu. Teraz każdy pcha zderzaki i lampy USA - aż się rzygać chce..
Moim zdaniem, najlepsze mk4 na forum! Tylko dlaczego nie jest jeszcze w projektach?
Byłe 20 Jahre GTI : viewtopic.php?f=88&t=342847&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
Byłe Mk4 TDI : viewtopic.php?f=89&t=472601" onclick="window.open(this.href);return false;
Byłe Mk4 USA viewtopic.php?f=89&t=483989" onclick="window.open(this.href);return false;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SPRZEDAM PODKŁADKI PODNOSZĄCE SILNIK DO MK4/BORY - 722 165 543
SPRZEDAM kabel VCDS + oprogramowanie
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Moim zdaniem również uważam że powinien wylądować w projektach a co do USA mimo że każdy to robi mi się mega podoba no ale szczerze to tu mu pasuje jak jest
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
- darrrrekdaro
- edismd.
wszstko będzie.. jak najbardziej . jak bedzie kasa ;P. tylny dokład i próg tez.
narazie bedzie regeneracja maglownicy
narazie bedzie regeneracja maglownicy
Mój Golf tutaj
Ja już dawno mam to za sobą tylko teraz musze przewód zakuć nowy
To spotyka każdego posiadacza ale nie seryjnego mk4
Poszerzony rozstaw itd robi swoje
To spotyka każdego posiadacza ale nie seryjnego mk4
Poszerzony rozstaw itd robi swoje
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=533635" onclick="window.open(this.href);return false; powoli do przodu...