po krakowie jezdzi calibra z silnikiem tdi z audiWłochaty pisze:moce wyciagacie z tych samochodow w ktorych de fakto nie bylo seryjnie diesla
[AUDI] Coupe Quattro 3.0 TDI by voj2s
Moderator: G0 Karcio
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
mowie ogolniehemp pisze:e30 w tdi z silnikiem z vw
chodzi o sam fakt silnika diesla ktory w calibrach nigdy nie byl montowany fabrycznie a w bmw byly diesle wyprodukowane przez fabryke
juz przepraszam nie bede robil wiecej OT
voj2s kiedy audi wyjedzie na drogi ??
Ostatnio zmieniony pt lis 28, 2008 13:52 przez miker, łącznie zmieniany 1 raz.
www.mtk-klub.pl
-
- Ma gadane
- Kontakt:
Tak właśnie jest z lakiernikami. Ja od samego początku kiedy pierwszy raz oddałem do malowania tylnią ławę z mojego MK2, postanowiłem że jednak lepiej samemu poświęcić troche czasu i wtedy bede miał pewność że farba nie odpadnie.voj2s pisze: "chcesz miec dobrze zrob sobie sam"
Czlowiek chodzi i prosisię ze ma być zrobione porządnie, piaskowanie lub śrutowanie i potem cała procedura lakiernicza.
Niestety większość robi po to żeby zrobić i następny klient.
Ja do tej pory zastanawiam się komu oddać samochodzik do malowania. Wojtek jakiego koloru masz ten biały bo robi na mnie wrazenie, czy jest to metalik??
ciekawy temat ale to żyje w ogóle?
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Żyje z tego co wiem ale właściciel zapracowany to nawet nie ma czasu tu zaglądnąć .
VW Bora TDI-sold