[Mk2] 20V TURBO
Moderator: G0 Karcio
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
to jest tuning!!! a nie tylko czarne szyby i naklejki:):):)
mam pytanko.....
zmieniłes zawieszenie... jak rozwiązałes samo zamontowanie silnika??? czy wstawiałes "wózek" od tego silnika(np od audi albo vw) czy przerabiałes seryjny
czy zmieniałes tez korbowody itd... na kute??
a co do skrzyni......to jakas seryjnasportówka????
lada dzien bede miał VW CADDY i............. mysle zrobic z niego "małęgo wymiatacza" :):)
małe nie pozorne a z charakterem:):):) nie mam do konca koncepcji wiec szukam pomysłu jakis spostrzezen rad.
mam pytanko.....
zmieniłes zawieszenie... jak rozwiązałes samo zamontowanie silnika??? czy wstawiałes "wózek" od tego silnika(np od audi albo vw) czy przerabiałes seryjny
czy zmieniałes tez korbowody itd... na kute??
a co do skrzyni......to jakas seryjnasportówka????
lada dzien bede miał VW CADDY i............. mysle zrobic z niego "małęgo wymiatacza" :):)
małe nie pozorne a z charakterem:):):) nie mam do konca koncepcji wiec szukam pomysłu jakis spostrzezen rad.
witam,dziekuje za docenienie mojej pracy,od wszystkich golfiarzy.mysle ze takie slowa wszystkich zmobilizuja do dzialania przy wlasnych maszynach.niektorym moga sie pewne rzeczy niepodobac.. Z wyglądu jedynie nie pasują mi fele, kwestia gust mysle bartek kkko3,ze niebede z toba dyskutowal na temat gustu[widzialem twoja klape w raylle]ale to nie moja sprawa.dzisiaj moze jeszcze dzieki koledze YGD bedzie pare filmikow nie najlepszej jakosci,ale obiecuje ze beda lepsze.jutro moze dolacze pare fotek.pozdrawiam wszystkich postaram sie odpowiedziec na wasze posty.zycze udanych prac przy autach.
pięęęęęęęękne autko... zakochałem się! naprawdę, jeden z najkonkretniejszych golfów na tym forum. Jedyna, co bym w nim zmienił, to front - Rallye - jak najbardziej niech zostanie, ale mógłby być bez znaczka i z brewką, wtedy wyglądałby nieco bardziej... rasowo. ale to tylko moje zdanie. no, może tylne lampy mi do końca nie podchodzą, założyłbym czarno-czerwone z GTI albo czarno-czerwone klary (jakiś czas temu pojawiły się na Allegro). No i wlot na masce - skoro ma jakieś zastosowanie, to oczywiście musi być. Ale taki doklejany plastik trochę tandetą powiewa, lepiej byłoby zrobić proste wycięcie z blachy...
Poza tym silniczek super, pewnie ma niesamowitego buta już teraz szkoda tylko, że to nie wersja syncro (przynajmniej o tym nic nie pisałeś, więc wnioskuję, że to standardowy FWD...).
Poza tym silniczek super, pewnie ma niesamowitego buta już teraz szkoda tylko, że to nie wersja syncro (przynajmniej o tym nic nie pisałeś, więc wnioskuję, że to standardowy FWD...).
nie... jakoś ze standardowymi wygląda lepiej... taki sleeperek a z blachami z rallye to już za dużo by zdradzał jego wygląd o tym, że tam jest jakiś mocniejsze serducho.Patryyyk pisze:ja bym jeszcze widział błotniki Rallye
viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata