hmm.. znam w leżajsku dobrego lakiernika.. a i blacharke też zrobiMichaś_1977 pisze:abrams napisał/a:
zawsze OC zwróci
To jeszcze powiedz temu OC,żeby mi Golfa wyklepało i polakierowało
Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Kto wie,czy nie będę zmieniał zderzaka,bo ten to zamiennik,więc może poszukam z otworami na halogeny.Zobaczymy...damian_piaski pisze:Brak tylko halogenów w zderzak
Nooo...zaraza chodząca ten Arek...jak była,to dlaczego nie jest i STOP nie świeci?Sama nie spadła,bo ma zatrzaski...arwam pisze:t kostka była razem z włącznikiem świateł STOP
Z resztą dobra...szkoda robić OT...jak będę jechał na Metallicę,to i tak będę u Ciebie po drodze,więc pogadamy koleżko
damian_piaski pisze:dzielnie śledze Twój projekt
damian_piaski,damian_piaski pisze:cały czas zaskakujesz
nie ma sprawy wpadaj.Michaś_1977 pisze:będę u Ciebie po drodze,więc pogadamy koleżko
odpowiednio się przygotuję
mówią że bez ognia nie ma dymuabrams pisze:będzie dym
ja bym się zastanowił czy przypadkiem Mr MADISON nie zmieni właścicielaabrams pisze:a tak na poważnie Michale zostaw Arkadiusza ;P a przynajmniej doczasu jak dostane cześci od niego :P
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Dzięki, polecam się. Dobrze, że pokazałeś tę kostkę i nic się nie stało przykrego.Michaś_1977 pisze:Lukassso masz u mnie zimny browar i punkt leci
Nie masz czego się wstydzić pod maską wiec po co ta osłona? W sumie to nie spodziewaj się cudów z wyciszeniem silnika Chociaż obiektywnie patrząc to nadrobi ten dodatek wyglądem wizualnym. Ciekaw jestem co z tego wyczarujesz.
Ostatnio zmieniony czw cze 10, 2010 23:53 przez Lukassso, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Prosta droga,sarna.............pół Golfa nie ma...... KU....WA ........nie mam mojego Golfa
Ludzie.....nie ma mojego Golfika................. . . . .
Ludzie.....nie ma mojego Golfika................. . . . .
Ostatnio zmieniony sob cze 12, 2010 08:07 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Macie jakieś części na przód MK2?
Chciałem być na Majówce........jeden czworonóg przekreślił wszystko.......................................wyć mi się chce
Chciałem być na Majówce........jeden czworonóg przekreślił wszystko.......................................wyć mi się chce
Ostatnio zmieniony pt cze 18, 2010 22:29 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.