MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Kolejny kozak w Jazz Blue
nie bylo dwoch takich zdesi US chetnie bym przytulil jeden
Jakie kolko na wiosne szykjesz ?
nie bylo dwoch takich zdesi US chetnie bym przytulil jeden
Jakie kolko na wiosne szykjesz ?
modzenia trochę było, to co idzie po CANie w liczniku niestety nie działa, kontrolka airbagu ciągle się świeciła, więc trzeba było ją wyłączyć i jest po analogu, po włączeniu tempomatu nie wyświetla się kontrolka, brzęczyk również nie działa, ale pomimo kilku pierdół wszystko gra jak należy, przywitanie WELCOME po włączeniu zapłonu, temperatura zewnętrzna, średnie spalanie, spalanie tymczasowe, czas od odpalenia, dystans przejechany od odpalenia, rkm-ile przejedzie na baku, wyświetlenie informacji z radia/CD, otwarte drzwi kierowcy i klapa bagażnika, nie mam jeszcze tylko uaktywnionych podświetlonych samych wskazówek z fisem po zapłonie, także uważam, że i tak jest sporo jak auto bez CAN.Sirginio pisze: czyli podłączyłeś zegary i wszystko grało ? nic nie robiłeś z nimi ?
Z kołem na sezon to raczej rewelacji nie będzie, ale to jeszcze nic pewnego więc nie zapeszam.P-NUT pisze: Jakie kolko na wiosne szykjesz ?
kozak ? dzięki za miłe słowa, ale bądźmy szczerzy, z zewnątrz nie odróżniłbyś od zwykłej serii, ale dziękiP-NUT pisze:Kolejny kozak w Jazz Blue
Hm dodatkowo jakoś było robione to info o otwartych drzwiach?
u mnie pokazuje w zupełnie inny sposób, że drzwi są otwarte no i nie dorzuca komunikatu. Ciekawa sprawa
u mnie pokazuje w zupełnie inny sposób, że drzwi są otwarte no i nie dorzuca komunikatu. Ciekawa sprawa
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Zupełnie nic, po podłączeniu licznika od razu pokazałomiskieusz pisze:Hm dodatkowo jakoś było robione to info o otwartych drzwiach?
bo Ty masz inaczej, pokazuje Ci otwarte wszystkie drzwi, u mnie są tylko drzwi kierowcy stąd ten napis.miskieusz pisze: u mnie pokazuje w zupełnie inny sposób, że drzwi są otwarte no i nie dorzuca komunikatu. Ciekawa sprawa
Hm w sumie racja. Czyli u Ciebie jest tylko otwarcie kierowcy jak inne się otwierają nie pokazuje?
Tak, czy siak nice
Tak, czy siak nice
nieplanowanie wpadło w moje posiadanie lusterko fotochromatyczne, jeszcze nie padła decyzja o montażu, nie wiem czy działa i brak mi tych długich osłonek na wiązkę.
Ostatnio zmieniony pn lut 11, 2013 22:40 przez afej, łącznie zmieniany 1 raz.
niestety tylko na zdjęciu, jest trochę obdrapane, bardziej się czaję na tą wersję z diodami od spodumiskieusz pisze:wygląda świeżo:)
Gratki dobre To z diodami od spodu występowało w MK4?
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
pojęcia nie mam, na pewno w jakimś seacie, leon cupra ?Gacek904 pisze:To z diodami od spodu występowało w MK4?
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Matowa koszulka termokurczliwa daje radę zamiastafej pisze:brak mi tych długich osłonek na wiązkę.
Niezły bajerek Diody startują razem z podświetleniem czy po naciśnięciu przycisku na spodzie lusterka?JacekB pisze:u mnie występuje z diodami czerwonymi
Przycisk jest do włączania/wyłączania fotochromu
A diody mam podłączone po stacyjce. Z czego to jest nie pytajcie, bo nie wiem, kupiłem za 10 albo 15 zł, dodatkowo sensor deszczu ale to już miałem w standardzie.
A diody mam podłączone po stacyjce. Z czego to jest nie pytajcie, bo nie wiem, kupiłem za 10 albo 15 zł, dodatkowo sensor deszczu ale to już miałem w standardzie.