Zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GoBoss_malbork pisze:aha i wg. mnie bardziej pasowały pomarańczowe kierunki
VW Jetta A2 GLI16V by popielasty -> już 16V :) swap ABF
Moderator: G0 Karcio
potwierdzam!! ładna bryła do modów. Pozdrawiam i powodzenia
Ostatnio zmieniony ndz maja 17, 2009 21:01 przez lukiMK2, łącznie zmieniany 1 raz.
Biała "DAMA"
- popielasty
- Gadatliwa bestia
hmm kurdę kupiłem za 25 zł dymione w sumie chciałem zobaczyć jak będzie wyglądało to, stare mi się już rozkleiły więc mus na zakupy był :p mówicie że pomarańczowe lepsze by były?becior pisze:Zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GoBoss_malbork pisze:aha i wg. mnie bardziej pasowały pomarańczowe kierunki
felga jest już założona ;p tylko zdjęć nie mam :p
jestem na etapie kończenia kompletowania lusterek tylko mam problem z pewnym userem forum bo wcisnął mi niedziałającego joya i od czasu powiadomienia go o tym nie odpisuje na maile mimo że na forum się loguje ;/
po 15 czerwca może coś nowego się włoży do loli ;p
- popielasty
- Gadatliwa bestia
Poszukaj pomarańczowychpopielasty pisze:hmm kurdę kupiłem za 25 zł dymione w sumie chciałem zobaczyć jak będzie wyglądało to, stare mi się już rozkleiły więc mus na zakupy był :p mówicie że pomarańczowe lepsze by były?
Fotki na felunku
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt:
becior pisze:Fotki na felunku
Jak czarne Ci bardziej pasują to je zostaw ale wg. mnie na pomarańczowych było bardziej stylowo. Ja w ogóle z zewnątrz oprócz gleby, szerszych rantów w felgach i opon niższych bym nic nie robił...popielasty pisze:mówicie że pomarańczowe lepsze by były?
VAG Nowy Staw '10, '11, '12, Vw Mania '07,'08,'09,'10,'11,'12
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: