[MK4] Golf 2.8 VR6 Turbo 4motion ProTurbo
Moderator: G0 Karcio
MK4 Golf 2.8 V6 Turbo 4motion by R-Puchacz ProTurbo
i ten śmiech ahh 4motion daje rade a mówili że to kupa nie naped ;D
- RuchaczPuchacz
- Ma gadane
to juz staje ze szłifierkami w szranki poduszki pod silnikiem masz seryjne czy jakies wzmocnione ?
Mój GTI: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=499693
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Samochód jest dopiero mocny, kiedy boisz się do niego wsiąść i przekręcić kluczyk"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Samochód jest dopiero mocny, kiedy boisz się do niego wsiąść i przekręcić kluczyk"
- RuchaczPuchacz
- Ma gadane
Poduszki seryjneszpieg pisze:poduszki pod silnikiem masz seryjne czy jakies wzmocnione ?
- Paviarotti
- Lord GTI
Chłopie nie wrzucaj takich zdjęć, bo smutek człowieka ogarnia, że sobie tak pojeździć nie może
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
a próbowałeś startować bez lc ? bo się tak zastanawiam czy ono coś daje tak naprawdę ?
- RuchaczPuchacz
- Ma gadane
Moim zdaniem daje , ponieważ nie muszę patrzeć na obroty przy starcie tylko skupiam się bardziej na choince i ruszam z doładowaniem .Rapix pisze: tak zastanawiam czy ono coś daje tak naprawdę ?
-
- ->|<-
Żartujesz ?Rapix pisze:czy ono coś daje tak naprawdę ?
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Re: MK4 Golf 2.8 V6 Turbo 4motion by R-Puchacz ProTurbo
jakie tutaj ma doładowanie?
Gratulacje Auta i uturbienia
- RuchaczPuchacz
- Ma gadane
Aktualnie 1 barSosen_TDI pisze:jakie tutaj ma doładowanie?
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Re: MK4 Golf 2.8 V6 Turbo 4motion by R-Puchacz ProTurbo
Nie nie żartuje... Z tym starem z doładowaniem niby spoko tylko mamy różne nawierzchnie i tu chodzi żeby wystartować na granicy trakcji co by był najlepszy efekt, a nie palenie gumy... stąd moje pytanie jak to z tym lc jest... bo że efektownie strzela bla bla bla to nie znaczy że coś daje...iigAlisArr pisze:Żartujesz ?Rapix pisze:czy ono coś daje tak naprawdę ?
- RuchaczPuchacz
- Ma gadane
Dzisiaj u mnie w mieście odbywał się zlot Civic klub polska , więc wypadało pojechać zobaczyć co się dzieje .Wybraliśmy się tam z kolegą golfem 1.8T i niestety w jego samochodzie padła skrzynia biegów i oddał mi swój numerek startowy ( za cene 100 zł były tylko 2 przejazdy z mierzonym czasem ) I udało się zejść poniżej 13 ET a dokładnie 12.69s . Po eliminacjach zajmowałem 2 i 3 miejsce Jednak organizatorzy uświadomili mnie że to nic nie znaczy bo nie jestem HONDĄ i moje wynik nie są brane pod uwagę ( brałem udział w klasie OPEN gdzie startowały różne marki ) Wpuścić samochody innych marek i zebrać po 100 zł za 2 przejazdy można ale wygrać może tylko HONDA! A wystarczyło zrobić tak jak na majówce , innych marek po prostu nie wpuszczać i po kłopocie.A nie zebrać hajs i odprawić z kwitkiem. Szkoda bo ludzie byli bardzo mili dla VAGA na zlocie hondy . Podsumowując miałem 4 przejazdy i każdy kosztował 50 zł ... za 13 sekund jazdy
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]