VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
eee tam dramatyzujecie 183 kunie to nie mało juz tak wcale, turbo świszczy blow off tez i jest fajnie a wiadomo ze nie mozna miec odrazu wszytskiego teraz przynajmniej masz nowe plany co do autka i jestem przekonany ze 2xx peknie to jest kwestia czasu, a dobrze jest tez jak przyjemnosci (moc) mozna sobie dozowac a nie odrazu wynik jaki sie chciało trzymam kciuki za zrealizowanie planow w 100% pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn mar 02, 2009 15:19 przez konrad141, łącznie zmieniany 1 raz.
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nom będę starał się je zrealizować, do początku sezonu jeszcze jest troszkę czasu więc można pokombinowaćkonrad141 pisze:eee tam dramatyzujecie 183 kunie to nie mało juz tak wcale, turbo świszczy blow off tez i jest fajnie a wiadomo ze nie mozna miec odrazu wszytskiego teraz przynajmniej masz nowe plany co do autka i jestem przekonany ze 2xx peknie to jest kwestia czasu, a dobrze jest tez jak przyjemnosci (moc) mozna sobie dozowac a nie odrazu wynik jaki sie chciało trzymam kciuki za zrealizowanie planow w 100% pozdrawiam
dasz radevw_golf3 pisze:paulo22
najgorsze jest to że nie wiem czy w tym miesiącu znajdę czas, gdyż chcę oddać fotele do obicia a także pomalować dach , ale będę robił wszystko żeby jeszcze przed rozpoczęciem sezonu auto trafiło z powrotem do evo
Do majóVWki jeszcze sporo czasu ponad 2 miesiące więc troszkę czasu jest
[b]Mój Czarnuch:[/b]SPRZEDANY
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=163570
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=163570
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Matijas
Oficjalnie od soboty mam je w domku, niestety nie dałem rady po testować gdyż znów zaskoczył mnie śnieg
Teraz obecnie muszę wypolerować tylne ranty w rs gdyż troszkę zaszły mi wracając z Wrocławia.
Już niedługo pojawi się skóra we wnętrzu auta oraz w bagażniku
Mam też plan na ok. 300 ps z mojego autka ale to jak na razie tajemnica, jeśli będą fundusze i części to będę działał, ważne że są nadal jakieś plany związane z autem i będę starał się je zrealizować
Oficjalnie od soboty mam je w domku, niestety nie dałem rady po testować gdyż znów zaskoczył mnie śnieg
Teraz obecnie muszę wypolerować tylne ranty w rs gdyż troszkę zaszły mi wracając z Wrocławia.
Już niedługo pojawi się skóra we wnętrzu auta oraz w bagażniku
Mam też plan na ok. 300 ps z mojego autka ale to jak na razie tajemnica, jeśli będą fundusze i części to będę działał, ważne że są nadal jakieś plany związane z autem i będę starał się je zrealizować
- Gruby_malbork
- Forum Master
- Kontakt: