GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
-
- Gadatliwa bestia
Mój kolega na takim gwincie zrobił prześwit poniżej 4 cm od wahacza
- mateusz.995
- Gadatliwa bestia
ile bym dał żeby moje mk4 kiedyś chociaż zahaczało o poziom w jakim jest zrobione to auto, powodzenia w dalszych modach
mk2 20vt ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=582221" onclick="window.open(this.href);return false;
Powoli zaczyna się coś dziać, dziś był kurier z nowymi oponami. Do tego nowy zestaw hamulców na tył + lakier do odświeżenia zacisków na czarno.
- darrrrekdaro
- edismd.
krok tył wg mnie z tymi kołami niestety ale to moje zdanie
Mój Golf tutaj
Mi też poprzdnie koło 100 razy lepiej mi się widziało zgadzam sie z przedmówcą niestety
Moje GTI by Grzesiu http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=523088" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgadzam się że koło i setup wizualny to krok w tył. Ale ten setup to kompromis, jest tak jak wcześniej napisałem po to żeby jakoś wyglądał i żeby można było zapier... Kto zna temat negatywów i spasów ten zrozumie że na tym się szybko nie da jechać.
Mi tam się podoba, tylko dekielki załóż, bo tak łyso.
-
- Gadatliwa bestia
Dekielek własne trzeba, i będzie dobrze
Ale mam inne pytanie, jak było z wyważeniem tych opon sunny ?
Ale mam inne pytanie, jak było z wyważeniem tych opon sunny ?
- darrrrekdaro
- edismd.
no jasne, rozumiem.
w jaki sposob zamontowales progi? srubki plus klej do szyb? jezeli tak to masz jakis sposob na ewentualne sciagniecie takiego progu czy to raczej ciężka sprawa?
w jaki sposob zamontowales progi? srubki plus klej do szyb? jezeli tak to masz jakis sposob na ewentualne sciagniecie takiego progu czy to raczej ciężka sprawa?
Mój Golf tutaj
Dekielki będą na razie nie zakładałem bo wszystko jest w fazie dopasowywania. Z wyważeniem nie było problemów, bynajmniej wulkanizatorzy nic nie mówili. Maksymalny odchył był chyba 25 gramów. Progi z kolei mam na klej do szyb, demontaż to już ciężki temat.
Dekielki założone, gwint wyregulowany, niżej na razie nie da rady zejść bo tył siedzi już na samych sprężynach