w tym momencie pojawil mi sie na ustach pełen bananApsik pisze:przy ruszaniu wystąpił ... brak trakcji
gratuluje, czekamy na kolejne efekty!:)
Moderator: G0 Karcio
w tym momencie pojawil mi sie na ustach pełen bananApsik pisze:przy ruszaniu wystąpił ... brak trakcji
Od turbo 3" downpipe, potem 3" rura aż w okolice Haldexu, potem 3" rura która przechodzi nad lewą półośką (oczywiście rury przykręcone na sztywno do podwozia)rysiektr pisze:a wydechy jak w końcu ogarnąłeś??
Wytłumaczę to TAK.Gwiazdor pisze:Nie no jak to już wystroisz to pakuję manele i na żywo to muszę obczaić.
wrażenia muszą być ciekaweApsik pisze:W momencie ruszania auto tak myszkuje że nie wiem czy pojedzie w prawo czy może w lewo i tak praktycznie do 3ciego biegu włącznie.
Apsik pisze:Dziś chyba największy ubaw miał GTO jak do niego spanikowany zadzwoniłem ... pochwalić się, że auto jedzie
Zawory są +1 więc bez obaw. Mam nadzieję na 5 z przodu - narazie trzeba dokończyc trochę detali i jeździć i stroićLukasz1985 pisze:Na jakich obrotach jest ustawiona odcinka?Mozna by jeszcze wzucic jakies lepsze zawory co by flow poprawic bo nawet glowica po portingu rewelacyjna nie jest do duzych mocy.Fajny projekt tak wogule.Wkoncu jakies mocne 16vt bedzie.Bedzie 5 z przodu?
limiter roboczo na 7750 ale będzie 8000Lukasz1985 pisze:A rev limiter na ile ustawiony?Na jakim paliwie bedziesz stroil?
No przecież z pustymi rękoma nie przyjadęApsik pisze:Wytłumaczę to TAK.
Dziś odpaliłem auto, 8l benzyny w zbiorniku. Zagrzał się w 10min. Jakieś 15 startów później paliwa nie było (25min).
...jeździłem już wieloma autami, ale ciężko opisać to co się dzieje w trakcie jazdy tym wynalazkiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości