YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
Tarnów LB5N,17'8,5j,Gleba,Audio,Czarna podsufitka
Kiepawo te pseudo słupki wyglądają. . a rotory w polerkę polecam
- darrrrekdaro
- edismd.
słupki wg mnie wyglądają świetnie, przy ciemniejszych szybach będzie lepiej. Już jak patrzę pod odpowiednim kątem czyli tak, zeby szyby wyglądały jak ciemne, te słupki robią robotę
zastanawiam sie jakiej grubości dystans założyć na przód. Koła mają takie samo ET 30 i szerokosc 8,5 z tył mam 15 mm. na przod 15 mm będize za grubo ?
zastanawiam sie jakiej grubości dystans założyć na przód. Koła mają takie samo ET 30 i szerokosc 8,5 z tył mam 15 mm. na przod 15 mm będize za grubo ?
Mój Golf tutaj
Ty przyciemniasz a ja bedę folię odklejał
Autko wygląda coraz lepiej =
Autko wygląda coraz lepiej =
Ja na Twoim miejscu bym szybek nie przyciemniał, chyba ze ewentualnie najjaśniejszą folią wszystkie
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- darrrrekdaro
- edismd.
dokładnie tak Gacek. całość i lekką folią, nie chce czarnych
Mój Golf tutaj
Coraz ładniejszy ten Twój Gulf
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
śliczne autko, mody tylko dodają mu smaczku
jakie kolejne w planach?
p.s.
zaciski to bym psiknął na niebiesko lub żółto
jakie kolejne w planach?
p.s.
zaciski to bym psiknął na niebiesko lub żółto
- darrrrekdaro
- edismd.
dzieki, w planach próba zejscia niżej z tyłem, lekkie przyciemnienie wszystkich szybek, zastanawiam się poważnie nad dokładką na przód narazie 25th, przez zimę rotor chyba w jakis kolor, dystans do przodu, pasuje mi kupić drugi subwoofer clarion tylko 30cm ( w podłogę) i do tego inny lepszy wzmacniacz, wygłuszyć przednie drzwi. co dalej zobaczymy
Mój Golf tutaj
przyciemnienie szybek dobra sprawa, ale zastanów się czy nie lepiej przyciemnić tyłu mocniej? Korzyść przy nocnej jeździe niewymierna...
Ja się właśnie zastanawiam nad lekkim "dociemnieniem" przodu u siebie.
Co do audio to nie lepiej by było dobry odseparowany przód i jeden, ale konkretny sub?
Ja się właśnie zastanawiam nad lekkim "dociemnieniem" przodu u siebie.
Co do audio to nie lepiej by było dobry odseparowany przód i jeden, ale konkretny sub?
- darrrrekdaro
- edismd.
szyby- wolę jednolicie całość uważam, ze tak jest estetyczniej, ładniej. nie chce przyciemnic dla wygody tylko dla wyglądu
audio- to był eksperyment z rzeczy, ktore miałem. zrobiłem tak, jest efektownie i planuje zeby bylo efektywnie mnie jak najbardziej wystarcza, nie potrzebuje maszyny do dbFight !
audio- to był eksperyment z rzeczy, ktore miałem. zrobiłem tak, jest efektownie i planuje zeby bylo efektywnie mnie jak najbardziej wystarcza, nie potrzebuje maszyny do dbFight !
Mój Golf tutaj
darrrrekdaro, jak nie wiesz co zrobić z szybami to zrób jak ja, przyciemnij tylko tylną ok. 50%
- darrrrekdaro
- edismd.
ale ja CHCĘ !! chłopy ja chce przyciemnic całość ale lekko jestem ciekaw jak to wyjdzie heh
Mój Golf tutaj
Re: Tarnów LB5N,17'8,5j,Gleba,Audio,Czarna podsufitka
darrrrekdaro pisze:ale ja CHCĘ !! chłopy ja chce przyciemnic całość ale lekko jestem ciekaw jak to wyjdzie heh
^
|
Popieram