Chciałoby sie ale fundusze na to nie pozwalają narazie trzeba porobić sprawy techniczne no i lakier + konserwacja podwoziadonhihot pisze:A z silnikiem coś będziesz robił??
[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dwie fotki z sobotniego wieczornego wypadu na radzyń - zlot motocykli, garbusów i ogórków
A dziś 4.05.09 rozpoczełem wkoncu remont Caddy`ka fotki latek wycietych na pake jutro spawanie tych latek i wycinanie pasa przedniego bo nowy czeka..
aaa i byłbym zapomnial druga maska pomalowana juz w kolorek jaki bedzie na caddym
A dziś 4.05.09 rozpoczełem wkoncu remont Caddy`ka fotki latek wycietych na pake jutro spawanie tych latek i wycinanie pasa przedniego bo nowy czeka..
aaa i byłbym zapomnial druga maska pomalowana juz w kolorek jaki bedzie na caddym
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Heh za mało:P teraz bede mu poświęcał tyle ile tylko bede mógł bo ostanio to praktycznie sie jezdzilo albo stał... za chwile jade na spawanko może wieczorem wrzuce jakieś foty... pzdrjarekcg pisze:prac wre to ile godzin tygodniowo przy nim dłubiesz...
No raczej nie przyjade ale zawsze możesz wpaść do mnie jak pokonasz krawężnik na wjeździe a los caddy jest raczej przesądzony... chyba że sytuacja w naszej 'super' firmie sie poprawi to może bym kupił coś do jezdzenia jako drugie... narazie nie ma kasy na takie rozwiązanieozi pisze:walcz i niesprzedawaj
szkoda, ze nie mozesz do mnie przyjechać zobaczyc golfa. mordą po ziemii się ciąga
Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2009 12:47 przez GrizLLy, łącznie zmieniany 1 raz.