[MK3]Golf 20 Jahre GTI R32+
Moderator: G0 Karcio
VW Golf III - 20 Jahre GTI (ABF)
A wiec udało się zakupić rozpórkę na tył Firmy FK
Wcześniej Doszły tez Pasy SCHROTH-a z elektronicznym napinaczem:) (zapomniałem onich)
Zdjecia dam za parę dni bo juz sa zamontowane
Poza tym Czekam na 2 paczki
Wcześniej Doszły tez Pasy SCHROTH-a z elektronicznym napinaczem:) (zapomniałem onich)
Zdjecia dam za parę dni bo juz sa zamontowane
Poza tym Czekam na 2 paczki
- RafaelloW007
- Forum Master
Re: VW Golf III - 20 Jahre GTI (ABF)
Chciałbym, żeby do mnie tyle razy w roku przychodził Św. Mikołaj z paczkami ile do CiebieBialyUst pisze: Poza tym Czekam na 2 paczki
Furacz jest konkretnie doinwestowany, na ostatnim spociku grubo się prezencił, zresztą... jak zawsze
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
jedna paczuszka już doszła
Niestety ale 2 paczka z DE przyszła z uszkodzonym towarem wiec odesłałem i czekam aż odeślą nie uszkodzony towar. W miedzy czasie zakupiłem kolejna Mod do ABF-a paczka już do mnie leci
Niestety ale 2 paczka z DE przyszła z uszkodzonym towarem wiec odesłałem i czekam aż odeślą nie uszkodzony towar. W miedzy czasie zakupiłem kolejna Mod do ABF-a paczka już do mnie leci
W końcu Doszła Paczka Z DE (Sprowadzony Przez Polskiego Pośrednika) Ori Znaczek 16V w Przedni Grill
Czekamy Jeszcze Na Ori Puszke Filtra Powietrza + Filtr K&N. I jak dojdzie reszte paczek to czas na mody pod maska
Poza tym to golf stoi w Garażu i na razie nie jeździ bo brzydka pogoda jest. Myślę ze jeszcze pare razy wyjedzie do pierwszych śniegów bo potem to zaczynamy prace pełna para ale to będę opisywał na bieżąco.
Czekamy Jeszcze Na Ori Puszke Filtra Powietrza + Filtr K&N. I jak dojdzie reszte paczek to czas na mody pod maska
Poza tym to golf stoi w Garażu i na razie nie jeździ bo brzydka pogoda jest. Myślę ze jeszcze pare razy wyjedzie do pierwszych śniegów bo potem to zaczynamy prace pełna para ale to będę opisywał na bieżąco.
BialyUst, gdzie Ty masz brzydką pogodę Ja przedwczoraj wypicowałem Gofra i trochę lansu uskuteczniłem po mieście.
P.S. Znaczek kozak, teraz przodek będzie wyglądał
P.S. Znaczek kozak, teraz przodek będzie wyglądał
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
Po długich poszukiwaniach w końcu znalazłem Gwint na przód. Na przodzie zagości KW
Fotki po czyszczeniu zawieszki
A Tak poza tym to auto stoi już w garażu troszkę rozebrane. i Wyjedzie dopiero Na wiosnę bądź Wczesnym Latem Jak wszystko Skończę Bede Informował Co sie dzieje z autem
PS : Czerwone RH Sa Do Sprzedania !!
Fotki po czyszczeniu zawieszki
A Tak poza tym to auto stoi już w garażu troszkę rozebrane. i Wyjedzie dopiero Na wiosnę bądź Wczesnym Latem Jak wszystko Skończę Bede Informował Co sie dzieje z autem
PS : Czerwone RH Sa Do Sprzedania !!
Jak ja lubie te fanty z ASO
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- elpiotrek
- Forum Master
ja tez lubie takie nowe paczuszki:) golf robi robote. szacun za prace, ktora wlozyles:)
pozdr!
bede sledzil:)
pozdr!
bede sledzil:)
BialyUst, fajny ten czarny znaczek
Ciekawe kto Ci załatwił?
Ciekawe kto Ci załatwił?
Re: VW Golf III - 20 Jahre GTI (ABF)
Znaczek od Ciebie I dzięki jeszcze RazZybi236 pisze:BialyUstCiekawe kto Ci załatwił?
Zbieraj fanty zbieraj nim sie nie obejrzymy i zacznie sie nowy sezon 11'
W 2011 napewno sie ustawimy na picie
U mnie tez sie dzieje tylko $$$$ trzeba ciulac
W 2011 napewno sie ustawimy na picie
U mnie tez sie dzieje tylko $$$$ trzeba ciulac
Z racji ze sezon 2011 się zbliża wielkimi krokami wiec kupiłem parę kosmetyków do auta tym razem postawiłem na firmę Meguiar's. Od wielu słyszałem same pozytywne opinie na temat tej firmy i ich produktów.
Zdjęcia:
Zdjęcia: